’Dikkat Aile Var’ Söke’de sahnelendi

’Dikkat Aile Var’ Söke’de sahnelendi

Söke İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen tiyatroda “Dikkat Aile Var” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Doğa Koleji Salonunda gündüz saatlerinde ilçenin lise öğrencilerine yönelik sahnelenen tiyatro oyunu akşam seansında protokol üyeleri ve halka açık olarak sahnelendi. Haluk Işık’ın yazdığı, Metin Karaman’ın yönettiği “Dikkat Aile Var” oyununda başrolü Ercüment Balakoğlu’nun üstlenirken; Ceren Bayır, Hasan Milan, Ömür Alkan ve Sunay Cingöz’den oluşan rol aldı. Oynanan oyunda bir ailenin yavaş yavaş nasıl tuzağa düştüğünü canlandıran oyuncular, seyircileri bazen hüzünlendirirken, bazen de güldürdüler.

 

Eğitici özelliği olan tiyatro oyunu televizyondaki mafya dizilerinden etkilenip mafya olma hayali kuran bir oğul, yarışma programlarındaki insanların sahte şöhretlerine özenip güzellik yarışmasına katılmak isteyen bir kız ve çocuklarının hayallerine yardımcı olmakla eşinin dünyası arasında sıkışmış bir anne anlatıldı. Yaşanan bu olaylardan hiç haberi olmadan hayat kavgasına devam eden, mutlu olan ve ailesinin de mutlu olduğunu düşünen bir babanın hikâyesini konu edinen oyun beğeni topladı.

İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, ilçe Milliği Eğitim Müdürü Özden Erdoğan da oyunu izleyenler arasında yer aldı. Protokol üyeleri oyunun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları kutlayarak Sökeliler adına çiçek takdimi yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.