DİKKAT! SAYIN BAKANIM ARIYOR

DİKKAT! SAYIN BAKANIM ARIYOR

Kaya Ailesinin şeytanın aklına gelmeyecek oyunları gün yüzüne çıkmaya başladı

Gayrimenkul zengini kanser hastası yaşlı ve engelli Müjgen Tunçay'a ait Doğanbey, Tuzburgazı, Atburgazı mahallelerinde 16 dönüm tarla, 2,5 dönüm zeytinlik ve bir adet arsayı "BAĞIŞ" adı altında üzerlerine geçirdikleri Tunçay Ailesinin şikayeti üzerine orataya çıkan Kaya Ailesinin şeytanın aklına gelmeyecek oyunları gün yüzüne çıkmaya başladı.

TELEFONLA NÜFUZ TİCARETİ YAPMIŞ
Hüseyin Kaya kendisini Ak Parti içerisinde önemli bir konumda gösterip, iş yerine giden ve konu hakkında bilgi almak isteyenlere Ak Partinin üst düzey isimleri tarafından aradığını iddia ederek nüfuz kullanımı yaptığı iddia edildi.

"SÜLEYMAN SOYLU ARIYOR" TEHDİTİ
Müjgen Tunçay’ın yakınları kaybolan mallarının hesabını sormak için Hüseyin Kaya ile yüz yüze görüşme yaptıklarında sürekli telefonu çaldığını hatta bir iki sefer de gelen aramalarda “Sayın Bakan Süleyman Soylu” yazdığını iddia ettiler.
Hüseyin Kaya gelen aramaları Tunçay’ın akrabalarına göstererek, “bakın sayın bakan arıyor, benim canımı sıkmayın, gerisine karışmam” şeklinde tehtid ettiği iddia edildi.

BAKAN ARIYOR ALGISI YARATMIŞ
Hüseyin Kaya'nın bazen bir Bakan, bazen de Ak Partili üst düzey bir Yöneticinin ismini gelen aramalarda gösterip, nüfuz kullanımı yaptığı iddiası Ak Parti Aydın İl Yönetimi ve Söke İlçe Yönetimini de rahatsız etmiş.
Ak Parti içerisinde duayen bir ismin verdiği bilgilere göre; ”bu konu sayın Ak Parti İlçe Başkanımıza gelmiş. Hüseyin Kaya bazen Ak Parti Aydın İl Başkanımız ile bazen de sayın Bakanınız Süleyman Soylu ile görüştüğünü iddia edip, gelen aramaları bazı vatandaşlara gösterip, telefonları 'buyurun sayın bakanım, buyurun sayın başkanım' diye açıyormuş. Biz bu konuyu araştırdık. Kesinlikle Hüseyin Kaya'nın şahsına böyle bir arama söz konusu değil. Nasıl bir yol izleniyor bilmiyoruz ancak iddialar hoş değil. Ak Parti böyle olaylar ve kişilerle gündeme gelmemesi gerekir.” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.