DİNÇ, "MİLLET TÜKENDİ BİTTİ"

DİNÇ, "MİLLET TÜKENDİ BİTTİ"

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı bir basın açıklaması yaptı. Dinç açıklamasında, "Millet tükendi bitti" dedi

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç'in yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Millet tükendi bitti. Emeklimize sadaka gibi bir ikramiye açıklandı. Çiftçi deseniz dokunmayın bile artık. Çiftçiye gelince AKP’nin tek söylediği “sıkın dişinizi” çiftçimizde sıka sıka ağzında diş kalmadı. 135 liraya alınan yem 350 lirayı buldu. Dışa bağımlılıkta dünya lideri olmaya gidiyoruz ürettirmiyorlar çiftçimize değerli dostlar.

Nisan 2021’den bugüne yem fiyatlarında artış oranı %120’yi geçmiş durumda. Sütü millet 6 liranın altında satıyor, maliyeti 8,5 lirayı geçmiş. Nasıl olacak bu iş? Üreticide durum buyken öte yandan bu memlekette 2500 lira emekli maaşıyla geçinmeye çalışanlar var. Günlük 30 lira değerli dostlar, 1 kilo domates parası.

Yazıklar olsun insanımızı bu hale getirene, yazıklar olsun emeklimizin boynunu bükene, yazıklar olsun AKP’ye.

Soruyoruz, beceriksizliğiniz artık uzaydan görünür haldeyken bu pişkinliğiniz nedir diyoruz cevap yok. Attı mı mangalda kül bırakmayan Posacı’ya bakıyoruz, belki dayanamaz “evet perişan ettik milleti” der diyoruz. Nerdeee! Paşam yerine alışmış, koltuk melekelerini köreltmiş, umurunda bile değil.

Şimdi geldiğimiz noktada ne lazım peki? Seçim!... Hemen seçim, bir gün bile durmadan sandık. Milletimizin ne sabrı, ne de tutacak nefesi kalmadı. Koyun sandığı da rahat bir nefes alsın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.