Dinç: Mustafa Bey; kaç tanesi kampanyanıza destek verdi

Dinç: Mustafa Bey; kaç tanesi kampanyanıza destek verdi

CHP Aydın il gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı basın açıklaması yaptı.

Dinç'in açıklaması şöyle:

Dün AKP Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a sorduğum sorular görüldüğü kadarıyla çok canlarını sıkmış.
Ben sorularıma devam edeyim, kendisi cevaplamayı mı, yoksa her zaman yaptığı gibi susmayı mı tercih edecek görelim.
Mustafa Bey, milletvekilliğiniz süresince kredi kullanmak isteyen firmalara yardımcı oldunuz mu, eğer olduysanız kaç firmaya yardımcı oldunuz? Eğer yardımcı olduysanız kampanyanızda destek olan oldu mu, eğer olduysa bunlardan kaç tanesi kampanyanızda size destek verdi? Bunların içinde Aydınlı firma sayısı kaç? Bunların içerisinde seçim kampanyanıza broşür, afiş vs. desteği sağlayan oldu mu? Bunlar sizin adınıza kampanyanızda çalıştığınız firmalara ödeme yaptı mı? Bu sorulardan herhangi birinin bile olsa cevabı evetse, en hafif tabiriyle bunu ahlaki buluyor musunuz?
Gelelim bir diğer konuya; Mustafa Savaş:
Aylar evvel daha 3 yıllık bile olmayan bir KYK yurdunda bir asansör faciası yaşandı ve bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Bu binayı yapan ve mal sahibi olan müteahhitle bağınız var mı, varsa nedir? Bu müteahhidin evinde kiracı olduğunuz iddiaları doğru mu? Bu facia, hiç mi vicdanınızı sızlatmıyor?
Türkiye’de maden ruhsatı için aracılık ettiğiniz firma var mı, eğer varsa kaç firmaya aracılık ettiniz? Aydın’da kaç jeotermal firmasına ruhsat konusunda destek oldunuz? Bunların içinde seçim kampanyanıza destek olan var mı? Karşılığı ne?
Sizin ödemeniz gereken faturalardan, bunların ödediği faturanız var mı?
Gelelim sizin için en zor konuya;
Şu Ramazan mübarek günde; insanlar yarı aç yarı tok gezerken, emekli perişanken, asgari ücretlinin hali içler acısıyken, zamların altında insanımız ezilirken, 5 yıldızlı otellerden çıkmıyorsunuz.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun bu seçimleri açık ara kazandığını kendi yaptırdığınız anketlerden gördüğünüzü biliyoruz. Ancak bu gerçek ortadayken iftiradan, siyasi pusudan mı medet umuyorsunuz. Bu işin bu şehirde uzmanı da sizlersiniz. Eğer bir derdiniz varsa bakın yargı orada. Ancak bütün Aydın biliyor ki bu zamana kadar hep siyasi algıdan medet umdunuz. Kurduğunuz algı oyunlarının hepsini biliyoruz, hepsini tek tek açıklarız. Ama sadece birini sizlere söyleyeyim, Mustafa Savaş’ın basın danışmanı olduğu iddia edilen kişi; Aydın Valisi ve Aydın Başsavcısı’na; sahte, iftira içerikli mektup yolladığı ortaya çıkmadı mı?
O siyasi pusu ortaya çıkmadı mı? Mustafa Savaş; bütün bu siyasi pusuları tek tek açıklarız. Ne diyelim; Allah sizi bildiği gibi yapsın. 31 Mart gelsin geçsin de her seçim olduğu gibi basın dönün Ankaranıza; Aydın da sizden kurtulsun.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.