Dinç; "Siz gençler ve kadınlardan neden bu kadar rahatsızsınız"

Dinç; "Siz gençler ve kadınlardan neden bu kadar rahatsızsınız"

CHP Aydın il gençlk kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı basın açıklaması yaptı.

Dinç'in açıklaması şöyle:

AKP İl Başkanı Ökten; CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı olarak benim ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Özlem Ekiz’in cevap vermesinden rahatsız olmuş.
Sayın Ökten’e soruyorum. Siz gençler ve kadınlardan neden bu kadar rahatsızsınız. Neden korkuyorsunuz. Ben size söylüyorum bakın gençler artık sizin yüzünüzden ülkemizi terk ediyor. Bugün ortaya çıkan PİSA raporunda gençlerimizin yarı aç yarı tok okula gittiği ortaya çıktı.
Sen kimsin ki CHP İl Başkanı’nın ne yapacağına ahkam kesmeye kalkıyorsun. Yetkili organlarımız böyle karar kılmış demek ki…
Korkmayın Sayın Ökten; bu ülkenin kadınlarından ve gençlerinden korkmayın. Bu milletin mayasında kuruluşunda gençler ve kadınlar var.
Korkacağınıza bu PİSA sonuçları nedir eğitimimiz nasıl bu kadar yerlere düştü, kadınlarımız neden yönetimlerinizde hak ettiği yerde değil, neden insanlar istemeyerek de olsa bu ülkeden gitmek zorunda kalıyor bunları düşün…
Takıldığın yer olursa da dön biz gençlere sor. Ağırına gitmesin, bu ülkenin berrak beyinlerinden bir şeyler öğrenmek olsa olsa gururlanılacak bir şey olur.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.