DİNÇ: YEL, KAYADAN ANCAK TOZ ALIR

DİNÇ: YEL, KAYADAN ANCAK TOZ ALIR

CHP Aydın gençlik kolları başkanı Mustafa Dinç yazılı basın açıklaması yaptı.

Dinç'in açıklaması şöyle:

Yerel seçimler yaklaşırken Mustafa Savaş’a yakınlığı ile bilinen Manşet Gazetesi başta olmak üzere bir çok yayın organı yalan ve algılarla dolu haberlerine devam ediyorlar.

Mustafa Savaş’tan aldıkları destekle, işi gücü bırakmış türlü karalama çabalarıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na saldırmaya çalışıyorlar. Ama unutmayın yel kayadan ancak toz alır. Sizin karanlık kalemleriniz Aydın halkının gönlüne taht kurmuş, garip gurabanın her daim yanında olan, sosyal belediyeciliğin en başarılı örneği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na leke süremez.

Siz önce 22 yıldır Aydın’a getirmediğiniz yatırımlara bakın. Ey AKP, Ey Mustafa Savaş hani nerede Aydın halkına verdiğiniz yatırım sözleri.

Hani nerede Hızlı Tren ?
Hani nerede yeni Adliye Binası ?
Sözünü verdiğiniz otoyollar, Ortaklar-Selçuk karayolu nerede ?
Seneler önce yıktığınız PTT binası çöplüğe döndü, yerinde yeller esiyor. Çıkın da bir cevap verin. Nerede PTT binası. Ya Çıldır Havaalanı’na ne demeli. Sözde 5 yıl önce yolcu taşımacılığına açacağız diyordunuz. Boş vaatler verip Aydın Halkını kandırmaya utanmıyor musunuz. Bunları da konuşsanıza.

Emekliler geçinemiyor, çiftçi üretemiyor, kazanamıyor. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatıyor. Çocuklarımız okula harçlık alamadan gider hale geldiler. Kırtasiye malzemelerinin, kaynak kitapların ücretlerinden haberiniz var mı. İşsizlik gençlerin kaderi haline geldi. Hepsi de AKP’nin beceriksiz ekonomi politikaları yüzünden. Ama unutmayın attığınız yalanları Aydın Halkı umursamıyor bile. Çünkü Aydın Halkı Aydın’ın Topuklu Efe’si Özlem Çerçioğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu biliyor. Boş algı kampanyalarınız işe yaramayacak, Aydın’ın müzmin kaybedeni Sayın Mustafa Savaş haydi üçüncü kez aday ol da, 31 Mart günü Aydın halkı sana tekrar sandıkta güzel bir ders verip, makus kaderin olan yenilgiyi tattırsın. Hodri Meydan!!

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.