DİNÇ,"ÇERÇİOĞLU'NA İFTİRALAR ATMAYA DEVAM EDİYOR"

DİNÇ,"ÇERÇİOĞLU'NA İFTİRALAR ATMAYA DEVAM EDİYOR"

Dinç, "Emin Aydın; Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na iftiralar atmaya devam ediyor." dedi

Dinç'in açıklamaları şöyle

AKP Milletvekili Mustafa Savaş’ın basın danışmanı olduğu iddia edilen Emin Aydın; Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na iftiralar atmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi, yanında çalışan bir kadına, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan bir personelin TC kimlik numarasına varana kadar kişisel bilgilerini vererek, Belediye Personelinin adına, sanki o yazmış gibi Aydın Valisi’ne ve Aydın Cumhuriyet Başsavcısı’na iftirayla dolu mektuplar yazdırılmıştı.

Personelin durumdan haberdar olup, şikayeti üzerine gerçekler ortaya çıkmıştı.

Emin Aydın ve yanında çalışan Personeli, Çerçioğlu’na çok büyük bir kumpas kurmuşlar. 40 yıl düşünsek kendisini gazeteci olarak ifade eden bir kişinin Büyükşehir Belediye Başkanına böyle büyük bir iftira, yalan ve komplo düzenleyebileceği aklımızdan bile geçmezdi. Kısa bir süre sonra gerçek ortaya çıktı. Her zamanki gibi kendileri yazmışlar kendileri oynamışlar.

CHP Gençlik Kolları Başkanıyım ve aynı zamanda bir hukukçuyum. Buna benzer komploları zamanında FETÖ’cülerin yaptığını görürdük kamuoyunda. Bu yapılanların eksik kalır yanı var mı ?

Buradan Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a sesleniyorum, bu komplodan sizin bilginiz var mıydı, yoksa şimdi bilginiz oldu.

Sizin basın danışmanınız olduğu iddia edilen Emin Aydın’ın bu yaptığı iftirayı onaylıyor musunuz ?

Sayın Savaş, sizin yanınızda dolaşan, gazeteci olduğu iddia edilen kişiler sadece ve sadece Çerçioğlu’na iftira atmayı görev edinmiş gibi hareket ediyor. Siz bir milletvekili olarak bu atılan iftiraları onaylıyor musunuz ? Sizin bilginiz var mı bu yapılanlardan, eğer bilginiz yoksa şimdi bilginiz olmuş oldu.

Sizin fahri siyasi danışmanınız olduğu iddia edilen Serhan Seyhan, Çerçioğlu’yla ilgili 15 tane suç duyurusunda bulunmuş ve Serhan Seyhan bunların bir çoğundan da ceza almıştır. Bunlardan bilginiz var mıdır ?

Sayın Savaş, vatandaş enflasyon altında eziliyor. Yarı aç yarı tok hayatını sürdürmeye çalışıyor. Millet etin kokusuna hasret kaldı. Temel gıdalara ulaşmakta bile zorlanıyorlar. Sizin en önemli göreviniz Aydın’a hizmet olması gerekirken, Çerçioğlu’na iftira zincirleri düzen kişileri koruyup kollamak, arka çıkmak değildir.

Aydın Halkı kimin ne olduğunu çok iyi bilmektedir. Siyaset iftira atma, yalan söyleme sanatı değildir. Siyaset halka hizmet etmektir. Buradan tekrar sesleniyorum, işi gücü komplo kurmak olan kişilere arka çıkmayı bırakıp Aydın’a hizmet etmeye çalışın.

Mustafa DİNÇ
CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.