DİNÇ,"VATANDAŞLARIMIZ SAHADA DSİ’Yİ GÖREMEDİ"

DİNÇ,"VATANDAŞLARIMIZ SAHADA DSİ’Yİ GÖREMEDİ"

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç yaptığı yazılı açıklamada , "Vatandaşlarımız sahada DSİ’yi göremedi" dedi

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'in yaptığı yazılı açıklama şöyle:

AKP Aydın İl Başkanı yine konuşmuş. Artık size söyleyecek söz bulamıyoruz. Bu kadar mı gerçeklerden kopuksunuz bay başkan?

Bakın dün şehrimiz bir afet yaşadı Aydın Büyükşehir Belediyemizin ekipleri tam kadro sahadaydı ancak DSİ’nin yarım yamalak yaptığı işler maalesef patladı.

Vatandaşlarımız sahada DSİ’yi göremedi! Karayolları deseniz onu da sahada gören vatandaşımız yoktu. Sorumluluğundaki birçok yol kapanmış haldeyken.

Gerçi sizlerin gündemi ne zaman vatandaşımız oldu ki? Ne zaman vatandaşın derdiyle dertlendiniz ki? Bakın Aydın vekiliniz Mustafa Savaş “çayı şekersiz içsek ne olacak” diyerek vatandaşımızla dalga geçer oldu. Normalde sizden beklenen, çıkıp vekilimizin açıklamasından hicap duyduk diye açıklama yapmanız. Ama ne yazık ki sizden hiçbir ses duyamadık.

Siz değil misiniz bu millete sebzeyi, meyveyi taneyle, karpuzu dilimle almayı layık gören. En sonunda da çayına attığı bir kaşık şekeri çok gördünüz ya Allah gerçekten sizi ıslah etsin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.