Dokuzlu birikimlerini kitaplaştırdı

Dokuzlu birikimlerini kitaplaştırdı

Dokuzlu birikimlerini kitaplaştırdı

Aydın Ticaret Odası’nın önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, 4.5 yıllık Yönetim Kurulu Başkanlığı dönemindeki birikimlerini ‘Birlikten Kuvvet Doğuran Başkan’ adı altında kitaplaştırdı.
1999-2013 yılları arasında Aydın Ticaret Odası başkan yardımcılığı ve başkanlığı yapan Aydın’ın önemli isimlerinden İsmail Hakkı Dokuzlu sivil toplum örgütü hayatı boyunca edindiği tecrübeleri ‘Birlikten Kuvvet Doğuran Başkan’ adı kitabında topladı. 288 sayfadan oluşan kitaptan ilk baskıda 2 Bin adet basılırken, kitapçılarda 25 TL’den satılmaya başladı.
İlk Söz bölümünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kaleme aldığı kitap için Aydın’ın eski Valileri Hüseyin Avni Coş, Kerem Al, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu ve araştırmacı tarihçi Alper Tunga Göçmen takdim yazıları yazdı. Bu kitabıyla ilk defa okur önüne çıkan İsmail Hakkı Dokuzlu, kitabını toplumdan aldıklarını topluma geri vermek için yazdığını dile getirdi.
‘TECRÜBELERİMİ PAYLAŞTIM’
Hayatı boyunca ‘Birlikten kuvvet doğar’ düsturu ile hareket ettiğini kaydeden İsmail Hakkı Dokuzlu, yaşadıklarını karşılaştığı zorlukları ve edindiği tecrübeleri okurlarla paylaşmak için kitap yazdığını söyledi. İnsan hayatının sınırlı olduğunu dikkat çeken Dokuzlu, “İnsan hayatı boyunca yaşadıkları olaylar karşısında birçok tecrübe kazanır. Aslolan bu kazanım değil, tecrübeleri bizden sonraki nesillere aktarabilmektir. Amacım biyoğrafi yazmak değil. Benim bu kitabı kaleme almamdaki yegane sebep kişisel ve ticari hayatımın bir bölümünü oluşturan 4.5 yılı başkanlık olmak üzere 24 yıllık sivil toplum örgütünde bulunduğum dönemi aktarmaktır. Ve bu doğrultuda kitabımda tecrübelerimi paylaştım” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.