DÜNYA GİDER MERSİN’E AKP GİDER TERSİNE

DÜNYA GİDER MERSİN’E AKP GİDER TERSİNE

AKP Hükümetini eleştiren Ümit Yaşar; "Dün ulusal haber sitelerinde çok ilginç bir haber vardı…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar; "ülkemiz yıllardır süren bir ekonomik krizle boğuşuyor, kimi zaman kendi derdimizle uğraşmaktan dünyanın her yerini aynı çileleri çekiyor sanıyoruz" dedi.
AKP Hükümetini eleştiren Ümit Yaşar; "Dün ulusal haber sitelerinde çok ilginç bir haber vardı…
Uluslararası düzeyde gıda fiyatları son iki yılın en düşük seviyesine gerilemiş… Haberi okuyunca 'acaba yanlış mı okuyorum' diye düşündüm. Ancak biraz daha aşağıda, bununla birlikte Türkiye’de gıda fiyatlarının 36 aydır, duraklamak bile bilmeden yükseldiğini görünce, e ne diyelim; herkes gider Mersin’e AKP gider tersine…" dedi.
Ümit Yaşar açıklamasında; "Millet aç bi aç gezmiş, millet fukaralığın dibini yaşamış, millet çocuğuna bir kurşun kalem alamamış, inanın bunların zerre kadar umurunda değil… AKP dönemi işte tam da böyle bir dönem…
Büyük hayallerle ideallerle üniversitelere giden çocuklarımız, gittikleri şehre varır varmaz kayıt yaptırmadan boğaz tokluğuna iş aramaya koyuluyor.
Bakın bu yılın sadece ilk 8 ayında Almanya’ya 29 bin Türk vatandaşı ekonomik nedenlerle iltica etmiş. Bu vatandaşlarımızın neredeyse tamamı 20-35 yaş aralığında… Türkler bu rakamla Suriyelilerin ardından 2.sıraya oturmuş bile… Rezilliğimize bakın… Ama giden gençlerimiz değil, AKP utansın, AKP vekili Mustafa Savaş utansın mesela… Almanya’ya giden Afgan’dan fazla Türk varsa bugün, bunun muhasebesini Mustafa Savaş yapsın.. Bir yılda bu rakam %290 artmışsa geçen sene bu rakam kaçmış, onu da o hesaplasın… Bu şehir için hiçbir işe yaramıyor bari bu işe yarasın…" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.