MAKARAÇ :"DÜŞMEZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?"

MAKARAÇ :"DÜŞMEZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?"

TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez deprem bölgesi takımlarını cezalandırıyor

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) başkanı ve TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez deprem felaketi nedeniyle liglerden çekilmek zorunda kalan takımların futbolcularına 3. transfer izni vermiyor.

Düşmez'in bu tutumu spor camiasından tepki çekerken, futbolcuların mağduriyeti üzüyor. TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in yaklaşımı "Düşmez'in deprem bölgesi takımlarıyla ne derdi var?" sorusunu gündeme getirdi.

Sökespor Kulübü Başkanı Tamer Makaraç yaptığı açıklamada deprem bölgesinden dört transfer yaptıklarını ancak bu futbolcuların lisansları çıkarılması nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, "BAL Ligi'nin afet bölgesinde mücadele eden takımlarda oynayan futbolcuların başka takımlara transfer olmasının ardından ortaya çıkan 3 transfer izni konusu ısrarla gündeme getirilmemekte. Ali Düşmez'in bu yaklaşımına anlam vermek imkansız. BAL Ligi'nin deprem bölgesi futbolcuları mağdur ediliyor. BAL Ligi 2. ve 7. Gruplardan yer alan takımlar deprem nedeniyle liglerden çekildiler. Bu takımlarda futbol oynayan oyunculardan dört transfer yaptık. Liglerin başlamasına çok az süre kaldığı halde gerekli adım atılmıyor. 3.transfer yasağının kalkmamasını ve futbolcuların lisanslarının çıkartılmasını istiyoruz. Futbolcular ve kulüpler mağdur" dedi.

"BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNİN YARDIMINI İSTEDİM"
Sökespor Kulübü Başkanı Tamer Makaraç Aydın milletvekillerinden destek istediğini söyleyerek, "Ali Düşmez'in çağrılarımıza rağmen sessiz kalması nedeniyle bölge milletvekillerini bilgilendirdim. Sorunun çözümü yönünde girişim başlatılmasını istedim. Böylesine önemli bir konuda bölge milletvekillerimizin TFF'yi aramalarını ve 3. transfer izninin verilmesi için yardımcı olmalarını bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.