Efeler Belediye Meclisi’nde La Perla tartışması yaşandı

Efeler Belediye Meclisi’nde La Perla tartışması yaşandı

La Perla hakkında yazılı önerge sunan AK Partili Serdar Adanır’a, Başkan Anıl Yetişkin’in “Yazılı önergenizi yazılı olarak cevaplayalım Muttalip Bey, pardon Serdar Bey” şeklindeki cevabı mecliste soğuk rüzgârlar estirdi.

La Perla hakkında yazılı önerge sunan AK Partili Serdar Adanır’a, Başkan Anıl Yetişkin’in “Yazılı önergenizi yazılı olarak cevaplayalım Muttalip Bey, pardon Serdar Bey” şeklindeki cevabı mecliste soğuk rüzgârlar estirdi. Yetişkin’in bu sözleri, ‘Özsemer’cinin ağzıyla meclise gelen Adanır’a Başkan Yetişkin manidar bir ders verdi’ şeklinde yorumlandı.

Adanır, tüm yasal süreçleri tamamlanan ve ruhsatı bizzat Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin tarafından onaylanan La Perla hakkında yazılı bir önerge sundu. Ayrıca önergeyi sözlü olarak da dile getirmek isteyen Adanır'a, Başkan Yetişkin’in verdiği cevap salonda kısa süreli bir sessizliğe neden oldu.
Başkan Yetişkin, Adanır’a “Yazılı önergeyi yazılı olarak kabul edelim ve yazılı olarak cevap verelim. Muttalip Bey, pardon, Serdar Bey” ifadelerini kullandı. Yetişkin’in bu ifadesi kamuoyunda, eski belediye başkan yardımcısı ve şu anda AK Partili Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde bürokrat olarak görev yapan Muttalip Özsemerci’ye bir gönderme olarak yorumlandı.
Görev süresi boyunca adı çeşitli tartışmalarla anılan Özsemerci’nin, La Perla'nın ruhsat sürecini bilinçli olarak geciktirdiği ve binanın atıl durumda kalması için çaba harcadığı iddiaları daha önce kamuoyuna yansımıştı.
Öte yandan, CHP’den AK Parti’ye geçen Meclis Üyesi Serdar Adanır’ın, daha önce meclis toplantılarında herhangi bir konuda söz almazken, parti değişikliğinin ardından ilk kez La Perla ile ilgili önerge vermesi dikkat çekti. Adanır’ın bu davranışı, kulislerde “Muttalip Özsemerci’nin talimatıyla hareket ediyor” şeklinde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.