“EGEMED HASTANESİ’NE SAĞLAM GİREN ÖLÜ ÇIKABİLİR. TAVSİYE ETMİYORUM"

“EGEMED HASTANESİ’NE SAĞLAM GİREN ÖLÜ ÇIKABİLİR. TAVSİYE ETMİYORUM"

EGEMED Hastanesi’nden şikayetçi olan vatandaşlar sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hastane yönetimi ve çalışanlarını adeta topa tuttu.

Gerçek Gazetesi
Bir takipçi yaptığı paylaşımda “EGEMED Hastanesi Aydın içinde tedavi olabileceğiniz son hastane. Hatta detaylı arama kapsamında belki de ülkede sonuncu olabilir. Sağlam giren ölü olarak çıkabilir. Tavsiye etmiyorum” yorumu yaptı.

Aydın’ın Söke İlçesi’nde hizmet veren EGEMED Hastanesiyle ilgili şikayetler giderek artıyor. Son günlerde hastaneye tedavi olmaya giden ya da yakınını götüren vatandaşlar; ilgisizliğin yanısıra yanlış tedavi uygulamaları, gördükleri saygısız davranışlarla ilgili sosyal medya hesaplarından hastane hakkında olumsuz paylaşımlar yapmaya başladılar.
Tedavi olmak için en son gidilecek hastane olarak gösterilen EGEMED Hastaneleriyle ilgili yapılan paylaşımlar adeta "yok artık" dedirtecek cinsten.

Bir takipçi paylaşımında damar yolunu bile bulamayan çalışanlar nedeniyle yaşadıkları sıkıntılardan bahsederken, bir vatandaş “EGEMED Hastanesi Aydın içinde tedavi olabileceğiniz son hastane. Hatta detaylı arama kapsamında belki de ülkede sonuncu olabilir. Sağlam giren ölü olarak çıkabilir. Tavsiye etmiyorum.” yorumunu yaptı.

Sökelilerin onlarca şikayet yorumunun yapıldığı EGEMED Hastanesi yönetiminin nasıl bir tavır takınacağı, herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağını merak ediyor.

hbriciiiiii.jpeghabriciiiii.jpeghabriciiiiii.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.