EKONOMİK KASIRGA SİZİN GİBİLERİ TEĞET GEÇİYOR

EKONOMİK KASIRGA SİZİN GİBİLERİ TEĞET GEÇİYOR

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı yazılı basın açıklamasında bulundu

Basın açıklaması şöyle:

Sayın Özmen,

Geçmişin kalıntıları, geleceğin ışığı olmaz.

Dünden bugüne gıpta ile baktığınız ve çeşitli çevrelerde tek hedef olarak gösterdiğiniz Aydın Büyükşehir Belediyesini kazanma isteğinizi bence bu dönemde rafa kaldırın seçmeninizi kandırmayın.

Algı, iftira ve montaj sanatında yaşadığınız ustalık dönemine envanterine yalanlarıda ekleyerek bazı açıklamalarda bulunmuşsunuz. Montaj siyasetinin kahramanları bu sefer de yerelde olası bir hezimetin açıklamasını yapamayacakları için şimdiden konuşmaya, türlü türlü ali cengiz oyunları ile Aydın halkını kandırmaya aklı sıra yön vermeye çalışıyor.

Bak Ömer efendi; kentlerin meydanları ile anıldığında gururla anlatacağı binlerce vatandaşımızın sosyal ve kültürel etkinliklerde bir araya geldiği, ülkemizin demokrasi şenliklerinde tarihi kalabalıklara ev sahipliği yapan Atatürk Kent Meydanı'nı hakkında çok fazla yalan ve yanlış bilgiler kamuoyu ile paylaşıyorsunuz. Bu konuda sizlerinde birçok mitingine ev sahipliği yapmış Atatürk Kent Meydanı'nı hakkında daha fazla algı içeren açıklamalarda bulunmamanızı ve halkımızın takdirini kazanmış bu hizmeti kabullenmenizi tavsiye ediyorum.

Ekonomik kasırga siz ve sizin gibileri teğet geçiyor anlıyoruz. Çık bakalım pazara, git bakalım bakkala, konuş bakalım bir asgari ücret ile geçinen halkla. Yaşadıkları sıkıntıların tek sebebi kıble edindiğiniz saray ve sizlersiniz. Bu milletin mutfaktaki bir lokması göz dikecek kadar acımasız ve vicdansızsınız. Adalet teraziniz hep sizden yana ağır basarken, emeklinin ve emekçinin maaş zamlarına bile TÜİK eli ile sahte rakamlarla göz diktiniz. Siz bence en son konuşacak kişilersiniz.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun sizlerde yarattığı psikolojik tahribatı daha hala aşamamışsınız. Kıskanarak baktığınız, başarıları ile Aydın halkımızın gurur ve onur duyduğu Topuklu Efemiz ile sizleri yine hezimete uğratacak, Aydın 'da rant ve talan zihniyetinin ak temsilcilerinin değil, sosyal belediyeciliğin tarihini yine halkımız ile beraber birlikte yazacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.