ERKAN KAÇAR'DAN MEVCUT YÖNETİME NET SORULAR

ERKAN KAÇAR'DAN MEVCUT YÖNETİME NET SORULAR

Söke Ticaret Odası Yenilikçi Grup Lideri ve Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Erkan Kaçar; 4.5 yıldır Ticaret Odası yönetiminde olan ve 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde birleşerek yine karşılarına çıkan gruba yeni hizmet binasını sordu.

Söke Ticaret Odası Yenilikçi Grup Lideri ve Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Erkan Kaçar; 4.5 yıldır Ticaret Odası yönetiminde olan ve 5 Kasım'da yapılacak seçimlerde birleşerek yine karşılarına çıkan gruba yeni hizmet binasını sordu. 4.5 yıl önceki seçimlerde birinci proje olarak sundukları yeni hizmet binasını yapamayanların bugün yine yeni bina vaadi ile üyelerdenoy istemelerine anlam veremediğini belirten Erkan Kaçar; seçimlere çok kısa bir süre kala hizmet binasının 3. kattan, 1. kata taşınmasını ve harcanan parayı da sert bir dille eleştirdi.

Erkan Kaçar; “Aday olarak değil, Ticaret Odası'nın bir üyesi olarak soruyorum; Benim binam nerede?. Yeni bina yapmayı düşünüyorsunuz neden 1 Milyon TL taşınmaya harcadınız?” diye konuştu.

Erkan Kaçar açıklamasında; “Geçen seçimlerde üç grup olarak Ticaret Odası yönetimine talip olduk. Sarı grup olarak 20 meclis üyesinin 9'unu çıkardık. Diğer grup 6, bir diğer grup ise 5 meclis üyesi çıkardı; yani 11 meclis üyesi ile birleşip yönetimi oluşturdular. Biz doğal olarak kenarda kaldık. Her iki grubunda birinci sırada yer alan vaadi ve projesi yeni hizmet binasıydı. Arada 4.5 yıl geçti. Aday olarak değil Ticaret Odası'nın bir üyesi olarak soruyorum; 'BENİM BİNAM NEREDE?'.” Bunun yanında seçimlere çok kısa bir süre kala Ticaret Odası hizmet binasını, üçüncü kattan zemin kata indirdiler. Yaklaşık 1 MİLYON TL masraf yaptılar. Şimdi bakıyorum projelerinin arasında yeni bina sözü var. Peki bu binayı yapacaktınız, ya da bu dönem yapmayı düşünüyorsunuz; 1 MİLYON TL parayı neden harcadınız?. Seçime çok kısa bir süre kala neden harcadınız?. Bu paranın hesabını kim verecek, bu para Ticaret Odası üyelerinin, hepimizin parası. Takdirini Ticaret Odası üyelerine bırakıyorum” dedi.

Bina bizim için bir proje değil diyen Söke Ticaret Odası Yenilikçi Grup Lideri ve Yönetim Kurulu Başkanı Adayı Erkan Kaçar; “Geçen seçimlerde de aynı şeyi söyledik. Bina bizim asli görevimiz, olmazsa olmazımızdır. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.