Filede küçük erkeklerin şampiyonu belli oldu

Filede küçük erkeklerin şampiyonu belli oldu

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Küçük Erkekler Voleybol İl Birinciliği turnuvası tamamlandı.

18 Aralık 2017 tarihinde başlayan turnuvaya 7 okul takımı katıldı ve 08 Şubat 2018 tarihinde Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ile Germencik Mursallı Sabahat Oğuz Ortaokulu arasından oynanan final maçıyla tamamlandı.

 

Erkeklerin Şampiyonu Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

 

Final grubunun son maçı olan Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ile Mursallı Sabahat Oğuz Ortaokulu takımları karşı karşıya geldi. Final müsabakasında Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu rakibini 2 – 1’lik setlerle mağlup ederek Küçük Erkekler Voleybol İl Şampiyonu oldu. İkincilik kupasını ise Mursallı Sabahat Oğuz Ortaokulu aldı.

 

Kuşadası Arife Bayram Bayözlü Ortaokulu ile Karacasu Şehitler Ortaokulu arasında oynanan üçüncülük müsabakasında ise Kuşadası Arife Bayram Bayözlü Ortaokulu rakibini 2 – 0’lık skorla mağlup etmeyi başararak turnuvanın 3’üncülük kupasını kaldırdı. Karacasu Şehitler Ortaokulu turnuvayı 4’üncü olarak tamamladı.

 

Aydın Lisesi Spor Salonunda oynanan final grubu müsabakalarının ardından Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından derece elde eden takımlara kupa, sporculara ise madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, okul yöneticileri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

 

Turnuvada şampiyon olan Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu, Aydın’ı gruplarda temsil etme hakkını kazandı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek, Aydın’ı gruplarda temsil edecek olan okul takımına başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.