FLORMAR’DAN FESTİVAL TADINDA KOLEKSİYON; “FREE SPIRIT”

FLORMAR’DAN FESTİVAL TADINDA KOLEKSİYON; “FREE SPIRIT”

Flormar’ın yeni Free Spirit koleksiyonu ile bahar enerjisini makyajına taşıma zamanı!

Gerçek Gazetesi

Flormar’ın yeni koleksiyonu “Free Spirit”, bahar ruhu ile festival sezonunun başladığı bu günlerde; dikkat çeken renkleri ile cilt tonunu düzenleyen kremden, makyaj bazına, far paletinden, dudak kalemine, rujdan maskaraya, dolgunlaştırıcı parlatıcıdan, rengarenk ojelere kadar uzanan ürünleri, genç ve enerjik ambalajlar ile bu sezon da seni baştan yaratmaya hazır!

Radiant Finish Make Up Primer ile ışığını yansıt!

Ten makyajında pürüzsüz ve ışıltılı uygulama için ciltte parlamaya sebep olmayan yapısıyla dikkat çeken iki renk alternatifli Radiant Finish Make Up Primer’abayılacaksın! Işığı yansıtan renk kürecikleri, aloe vera ve salatalık özleriyle oluşturulan yapısı sayesinde günlük cilt bakımını yaparken tazelendiğini hissedeceksin!

Aqua Make Up Primer ile her detayda kusursuzluk…

Gözenek ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olan Aqua Make Up Primer, sayesinde kusursuz cilt makyajına ulaşmak çok kolay... . Zengin içeriği ile cildini korurken, kusursuz ve mat bir görünüm yaratmaya hazır mısın?

Ton farklarına Flawless Tone Up Cream  ile son!

İnce çizgilerin içinde birikmeden, yatıştırıcı ve nemlendirici etkisiyle ciltteki ton farklarını dengeleyen Flawless Tone Up Creamcildini pürüzsüz ve parlak bir görünüme kavuşturacak!

Renklerin dansı: Free Spirit Eyeshadow Palette!

Free Spirit Eyeshadow Palette yarı mat yarı ışıltılı dokusu ve iki renk alternatfilibirbirinden çarpıcı renkleriyle makyajına renk katacak! Zengin pigmentleriyle tek uygulamada kendini gösteren renklerden oluşan ve kremsi yapısıyla uygulama kolaylığı sunan Free Spirit Eyeshadow Palette koleksiyonunun favori parçaları arasında!

Slim Mascara ile belirginleşmeyen kirpik kalmayacak!

İnce ve mini fırçasıyla topaklanmayı ve bulaşmayı önleyen Slim Mascara hacimli, kıvrık ve etkileyici kirpiklerle baştan çıkarıcı bakışlara sahip olman için ihtiyacın olan tek şey! Kirpikleri tek tek ayıran ince fırçası sayesinde kolay uygulama imkanı sunarken kirpiklerde kusursuzluğu garantiliyor!

Waterprof Lipliner ile dudaklar hiç olmadığı kadar etkileyici..

Ezberbozan dudaklara sahip olmak Waterlproff Lipliner ile çok kolay! Yumuşak yapısı sayesinde zahmetsizce uygulanan ve dayanıklı yapısıyla gün boyu fark yaratmanı sağlayacak altı renk alternatifli dudak kaleminin eşsiz formülü keşfetmeye hazır mısınız?

Dudaklarında Dewy Ruj ile renklerin dansı!

Göz alıcı renkleriyle makyajına enerji katacak Dewy Rujlar, kremsi dokularıyla pürüzsüzlük ve çekici dudaklara sahip olmanı sağlayacak! Dewy Rujun altı renk alternatifi ile makyajın fark yaratacak!

Nefes kesen dudakların gizli kahramanı: Dewy Lip Booster!

Göz kamaştıran, dolgun ve doğal dudaklara sahip olmanı sağlayan Dewy Lip Booster, özel yapısı ile enerjik bahar makyajında dudakların dikkat çekecek! Hafif yapıdaki şeffaf dolgunlaştırıcı parlatıcı Dewy Lip Booster, dudaklarını daha dolgun gösterip, nemlendiriyor.

Tırnaklara bakım yaparken ve renklendirmek Free Spirit Full Color Ojeler ile çok kolay!

Tarz sahibi renkleri, uzun süre kalıcı özel formülü ve tırnaklara bakım yapan içeriğiyle Free Spirit Full Color Ojelerin renklerine bayılacaksın! Kremsi ve ışıltılı yapısıyla Free Spirit Full Color Ojeler yalnızca bu sezon değil her zaman favorin olacak.

flormar---eyeshadow-palette---39,99tl-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.