FUAT ÖNDEŞ TESLA'YI GERMENCİK'E DAVET ETTİ

FUAT ÖNDEŞ TESLA'YI GERMENCİK'E DAVET ETTİ

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ilçenin katma değerinin artması ve markalaşması için çalışmalarını sürdürüyor.

Dünyaca ünlü elektrikli araba üreticisi Tesla’nın Türkiye sorumlusu Emir Tunçyürek ile görüşen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Tesla’nın 2023 yatırım planı çerçevesinde Türkiye’ye kurmayı planladığı 9 adet şarj istasyonunun bir tanesinin de Germencik’te kurulması için davet etti, teklifte bulundu.


FUAT ÖNDEŞ “TESLA’NIN KURACAĞI ŞARJ İSTASYONLARININ BİR TANESİNİN GERMENCİK’E KURULMASI İÇİN DAVET ETTİK, TEKLİFTE BULUNDUK. TAKDİR FİRMANINDIR”


Emir Tunçyürek ile sohbet eden Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş şunları kaydetti : “Emir Beyle sohbet etme şansımız oldu. Tesla’nın Türkiye’de kurmayı düşündüğü şarj istasyonlarının bir tanesinin de Germencik’te olması için teklif de bulunduk, kendilerini davet ettik. Tabi hemen olacak, oldu bitti denecek diye bir şey yok neticede bunlar büyük ölçekli global yatırımlar dolayısıyla takdir firmanındır. Ancak böyle bir girişimde bulunarak ilçemizin de talipli olduğunu kendilerine ilettik. Hoş sohbeti ve güzel karşılamaları için kendisine teşekkür ediyor, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum. “ dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.