GAZETECİNİN İŞ YERİNE ÇÖKMEYE ÇALIŞTILAR

GAZETECİNİN İŞ YERİNE ÇÖKMEYE ÇALIŞTILAR

Söke’de gazetecilik yapan Erol Özhavutçu ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Esin Özhavutçu’nun kira sözleşmesi devam eden üç iş yeri H.K. tarafından izinsiz olarak işgal edildi.

Söke’de gazetecilik yapan Erol Özhavutçu ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Esin Özhavutçu’nun kira sözleşmesi devam eden üç iş yeri H.K. tarafından izinsiz olarak işgal edildi. İşlerine izinsiz girerek tadilat yapan H.K. ve adamlarına tepki gösteren Erol Özhavutçu, darp edilmekten polis sayesinde kurtuldu. Çökme girişimine tepki gösteren Cemiyet Başkanı Cem Ulucan, “Daha önce de yaşlı bir vatandaşın mallarına çöktükleri ile gündem olan bu aile bu cesareti nereden buluyor?” diyerek tepki gösterdi.

Söke’de bir süre önce yaşlı bir kadının mallarına çöktüğü iddiasıyla gündeme gelen H.K., bu kez de gazeteci Erol ve Esin Özhavutçu’nun kira sözleşmesi devam eden üç İşyerine izinsiz girerek, tadilat yapmaya başladı. İşyerinde tadilat yapıldığını gören Özhavutçu, işyerine giderek durumu fotoğrafladı. H.K.’nın adamları tarafından tadilat yapıldığı bilgisini alan Erol Özhavutçu, K.’yı arayarak yaptığının yanlış olduğunu söyledi. Telefon görüşmesinin ardından H.K., emekli öğretmen babası ve bir adamı olay yerine gelerek Özhavutçu’yu darp etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polisler sayesinde darp edilmekten kurtulan Özhavutçu, H.K. ve adamlarından şikayetçi oldu.

ULUCAN, “BURASI DAĞ BAŞI MI?”
Meslektaşlarının yaşadığı olayın ardından bir açıklama yapan Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, “Bahse konu kişiler daha önce de yaşlı bir kadının mallarına çöktükleri iddiasıyla günlerce gündemde kaldılar. Şimdi de gazeteci meslektaşımızın iş yerine çökme cesareti gösteriyorlar. Burası dağ başı mı? Bu cesareti nereden buluyorlar? Söke’deki mafyavari olayın takipçisi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.