GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTI ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ

GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTI ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ

CHP Söke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Genel seçim hazırlıkları" gündemli genişletilmiş üye toplantısı geniş bir katılımla Söke İlçe Binası’nda yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Başkanlığı, “Genel Seçim Hazırlıkları “gündemli genişletilmiş ilçe toplantısı geniş bir katılımla Söke İlçe Binası’nda gerçekleştirdi. Büyük bir dayanışma içinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantı da seçim startı verildi. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, CHP’nin tüm kadrolarıyla sahada başarıyla çalışmalarını yaptığını belirterek, “CHP benliğinde hissetmiş insanlara güveniyoruz biz. Sandıklarımıza her şartta sahip çıkacağız ve ülkemizi üzerine çöken AKP karanlığından kurtaracağız. “dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de, “Partimizin gençlik kollarında başlamış ve her kademesinde görev almış biri olarak CHP'nin göstermiş olduğu bu birliktelik, omuz omuza dayanışma çok iyi bir noktada ilerliyor. Geçmişi geride bırakıp kırgınlıkları unutup her bir hücremizle elimizi uzatıp partimizi iktidara taşıyacağız. “dedi.


CHP Söke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Genel seçim hazırlıkları" gündemli genişletilmiş üye toplantısı geniş bir katılımla Söke İlçe Binası’nda yapıldı.


Büyük dayanışma içinde ve şenlik havasında geçen genişletilmiş toplantıya katılan üyeler parti binasına sığmadı.
Toplantının açılış konuşmasını CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan yaptı. Özcan, görevi devraldıklarından bugüne yaptıkları çalışmaları istatistikleri ile üyelerle paylaştı.

ÖZCAN:”ÜLKEMİZİ ÜZERİNE ÇÖKEN AKP KARANLIĞINDAN KURTARACAĞIZ”
Özcan konuşmasını şöyle sürdürdü;” Cumhuriyet Halk Partisi kuruluştur. Türkiye'nin kurucu değeridir. 2019 da görevi devraldığımda söylediğim bir şey vardı. ‘Bu iktidar göreve geldiğinde gençlik kolları başkanıydım. Gittiklerinde ise ilçe başkanı olmak nasip olacak.’ Görev süremizde 300 yılda bir insanlığı vuran pandemi ve pandemi ile değişen siyaset şekline adapte olduk ve yeni siyaset yapış şeklini başarıyla icra ettik. İktidarın yarattığı her alandaki çürüme ve yüzleştiğimiz acı ekonomik tablo yüzünden kimse karamsarlığa kapılmasın. CHP tüm kadrolarıyla sahada başarıyla çalışmalarını yapıyor. Genel merkez çalışmaları ve istatistiklere bakarak rahatça söyleyebilirim ki bu gün seçim olsa iktidarı alıyoruz. Genel merkez bağlantılı yapay zeka yazılımıyla artık dijitalleşen sistemler kullanıyoruz. Çok verimli bir uygulama emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bu uygulama sayesinde artık YSK’dan çok daha hızlı ve verimli verilere ulaşabiliyoruz. Nüfus ve adres değişimlerini takip edebiliyoruz. CHP benliğinde hissetmiş insanlara güveniyoruz biz. Sandıklarımıza her şartta sahip çıkacağız ve ülkemizi üzerine çöken AKP karanlığından kurtaracağız. “
Başkan Özcan’ın ardından kürsüye Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli çıktı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Akkentli, Söke’ye yapılan hizmetleri anlattı, partiyi iktidara taşımak için her bir hücreleri ile çalıştıklarını söyledi.

AKKENTLİ:” HER BİR HÜCREMİZLE ELİMİZİ UZATIP PARTİMİZİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ.”
Akkentli,” Öncelikle siz değerli üyelerimize partimizin düzenlediği genişletilmiş toplantıya bu denli yoğun katılım sağladığınız için çok teşekkür ediyorum. Partimizin yakaladığı bu pozitif ivmeyi başarıya dönüştürmesi için belediyelerimize çok iş düşüyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu bu konuda teyakkuz ilan etti. Sahada ayak basmadık yer bırakmıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Söke’mizde çok önemli projeler başladı. Otopark, Savuca, Yenidoğan ve Yenikent bölgesinde kanalizasyon altyapısı çalışması, Atburgazı, Tuzburgazı içeme suyu altyapı yenileme çalışması ve Doğanbey içme suyu depo çalışması başladı. Yaklaşık 33 tane içme suyu sondaj çalışmamız var arkadaşlar. Özlem Başkanımızın talimatlarıyla 2024 yılbaşına kadar Söke’mize 186 milyonluk yatırım planlanıyor. Hayırlı olsun Söke’mize çok önemli yatırımlar. Parti üyelerimiz meclis üyelerimiz sahaya çıktıklarında onları çok rahatlatacak çalışmalar. Bizim arkamızda Chp Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiyenin yıldızı dediği Türkiye'nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu var. Aydınımızda böyle başarılı belediye başkanımızın olması Chpli olması onun ekibinin bir parçası olmamız bizler için gurur. Partimizin gençlik kollarında başlamış ve her kademesinde görev almış biri olarak CHP'nin göstermiş olduğu bu birliktelik, omuz omuza dayanışma çok iyi bir noktada ilerliyor. Geçmişi geride bırakıp kırgınlıkları unutup her bir hücremizle elimizi uzatıp partimizi iktidara taşıyacağız. Bugünkü gördüğüm bu birlik beraberlikten sonra partimizin iktidarı şimdiden ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi

Konuşmaların ardından toplantı sona erdi. Fakat üyeler parti binasından ayrılmadılar. şarkılar eşliğinde adeta seçim startı verilirken gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkuyla şarkılar söylendi sloganlar atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.