Giysi Bank

Giysi Bank

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü Kadın Kolları'nın organize ettiği giysi ve her türlü ev eşyası toplama kampanysı ilgiyle devam ediyor

Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Örgütü Kadın Kolları'nın organize ettiği giysi ve her türlü ev eşyası toplama kampanysı ilgiyle devam ediyor.
CHP Söke Kadın Kolları Başkanı Sevgi Önal, Kadın Kolları üyeleri özveriyle Melda Keskin, Gülay Demirtaş, Canan Zincir, Gülfiz Kalyon, Ferhan Baykal, Türkan Şenyener, Zümrüt Özekmekçi ve Sibel Polat ile CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri özveriyle çalışarak bir yandan giysi ve eveşyalarını toplamaya çalışırlarken diğer yandan yoksul, ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtmaya çalışıyorlar.
CHP Kadın Kolları üyeleri kampanya süresince Perşembe günleri öğleden akşama kadar giysi dağıtımlarını Söke Belediyesi Fatma Suat Orhon müze ve sanatevi'nde dağıtıyorlar.
CHP'li bayanlar sadece giysi değil, her türlü ev eşyası toplayıp yoksul vatandaşlara iletmeye çalıştıklarını belirtirlerken, "evlerinde kullanılmayan ev eşyası ve giysiler bulunan vatandaşlar bunları CHP İlçe lokaline bırakabilirler veya partimizin 518 48 06 nolu telofonuna adreslerini bıraktıklarında bizler de yerinden teslim alabiliriz. CHP Söke İlçe Örgütü ve Kadın Kolları olarak kampanyamıza tüm Söke'lilerin desteğini bekliyoruz" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.