HALKIN BAŞKANI GÜNEL KENTİN NABZINI TUTMAYI SÜRDÜRÜYOR

HALKIN BAŞKANI GÜNEL KENTİN NABZINI TUTMAYI SÜRDÜRÜYOR

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hemşehrileri ile buluşarak kentin nabzını tutmayı sürdürüyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, hemşehrileri ile buluşarak kentin nabzını tutmayı sürdürüyor. Her gün kentin farklı bir bölgesini ziyaret eden Başkan Ömer Günel, son olarak Sembol Taksi Durağı esnafı ile bir araya geldi.

5 yıllık görev süresi boyunca her fırsatta kent sakinleri ile buluşarak sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Ömer Günel, programına Kaya Turizm tarafından düzenlenen toplantıyla başladı. Başkan Ömer Günel, toplantının ardından seçim ofisini ziyaret eden Saadet Partisi ilçe yöneticilerini ağırladı. Ziyaretten sonraysa çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Ömer Günel, Sembol Taksi Durağında taksici esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Ömer Günel’e programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve partililer eşlik etti. Ziyarette taksici esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Ömer Günel, 5 yıl boyunca kent genelinde yaşama geçirilen çalışmalar ile ilgili olarak bilgi aktardı. Taksiciler, hizmetleri nedeniyle Başkan Ömer Günel’e teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.