“Haydi Sökeli, Profesyonel Lig’e”

“Haydi Sökeli, Profesyonel Lig’e”

“Haydi Sökeli, Profesyonel Lig’e”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Geçtiğimiz cuma günü gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı"nda Kemal Sayın Başkanlığında yeni yönetimini belirleyen Sökespor, ilk yönetim kurulu toplantısını eksiksiz katılımla yaptı.
Kemal Sayın Başkanlığında yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar alındığının altını çizen Sökespor Basın Sözcüsü İsmail Akalın tüm Sökelilere çağrıda bulunarak, “Eski heyecanı yaşatmak için tüm Sökeliler ile el eleyiz. 80"li yılları hep beraber yaşayalım. Herkes bayraklarını çıkarsın. Haydi Sökeli Profesyonel Lig"e” dedi.
Transfer Komitesi"nin çalışmalarına hız kesmeden başladığını ve Teknik Direktör olarak Tevfik Ata Tekin ile anlaştıklarını açıklayan Basın Sözcüsü Akalın, geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı"nın heyecanlı geçmesinin tüm yönetim kurulu üyelerince mutlulukla karşılandığını belirterek, “Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran"ın Sökespor"a verdiği destek biz yöneticileri çok mutlu etmiştir. Genel Kurul"a katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
“GÖREV DAĞILIMI YAPILDI”
Yeni yönetimin belirlenmesinden sonra gerçekleşen ilk yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar alındığını belirten Akalın, “Toplantıda tüzük gereği görev bölümü yapıldı. Kemal Sayın Başkanlığında gerçekleşen görev dağılımında 2. Başkanlığa Yalçın İkizek, Asbaşkanlığa Coşkun Oruçyüz, Saymanlığa İbrahim Muslu, Genel Kaptanlığa Coşkun İltüzer, Altyapı Sorumlusu görevine Mustafa Yağcı, diğer branşlara Ahmet Cumhursakız, İdari İşler Sorumlusu görevine Faik Ünal Kızılırmak, Sosyal İşler Sorumlusu olarak Gökhan Çavaş ve Genel Sekreterlik görevine ise Yusuf Yaya getirilmiştir” dedi.
“TRANSFERDE SÖKELİLERE
ÖNCELİK TANINACAK”
Sökespor Transfer Komitesi"ne Kemal Sayın Başkanlığında; Yalçın İkizek, Coşkun Oruçyüz, Coşkun İltüzer, Mustafa Yağcı ve Faik Ünal Kızılırmak"ın seçildiğini açıklayan Akalın, “Transfer Komitesi çalışmalara hız kesmeden başladı. İlk etapta Sökelilerin bünyesinden olmak şartıyla transfer yapılacak. Hedef öncelikle BAL Ligi ve ardından Sökespor"u 3. Lige taşıyacak bir kadro oluşturabilmektir” şeklinde konuştu.
“TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE
TEVFİK ATA TEKİN GETİRİLDİ”
Teknik Direktör olarak Transfer Komitesi"nin görüşmeleri neticesinde Tevfik Ata Tekin ile anlaştıklarını da açıklayan Akalın, “Hocamızın Sökespor"a en iyi şekilde hizmet ederek belirlenen hedeflere ulaşmamızda bize çok faydaları dokunacağından hiçbir şüphemiz yok” diye konuştu.
“80"Lİ YILLARI HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM”
Sökespor"un 80"li yıllardaki coşkuya kavuşması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Akalın, “Bugüne kadar kulübe emeği geçen başkan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bizlere destek verin, 80"li yılları yeniden hep beraber yaşayalım” sözleri ile açıklamasını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.