Hedefleri Türkiye şampiyonluğu

Hedefleri Türkiye şampiyonluğu

Hedefleri Türkiye şampiyonluğu

İmdat GÜÇLÜ
Gerçek Gazetesi
Badminton sporunda Aydın"ın en başarılı okul takım olarak gösterilen Söke Söktaş 75. Yıl İlköğretim Okulu çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.
17-20 Nisan 2014 ta rihlerinde Düzce"de yapılan Türkiye şampiyonasında küçüklerde Söke spor tarihinde ilk defa Türkiye 2."si olarak Söke"nin gururu oldular. Bununla da yetinmediler ve 2-4 Mayıs 2014 tarihlerinde Manisa"da yapılan turnuvada yıl dızlarda Türkiye 4."sü oldular.
4-7 Haziran 2014 tarihinde Ankara Sincan"da yapılacak olan Türkiye Milli Takım seçmeleri turnuvasına katılacak takımın antrenman çalışmalarını izlemek için Söke İzcilik, Dağcılık ve Spor Kulübünün Başkanı Rasim Yavuzyılmaz, denetleme kurulu başkanı H. Hüseyin Ertuğrul ve Söktaş 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Ünsal Gezgin moral ziyareti gerçekleştirdi.
13 Mayıs 2014 Salı günü yapılan antrenman hakkında okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Nuri Balkan bilgi vererek, “Tarım Okulu spor salonundaki çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Fırsat verildiğinde kısıtlı şartlarda bile olsa başarıya ulaşılabileceğini herkese gösterdik. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Söke"deki bütün kurumlardan destek bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.