HER GÜN YENİ BİR ZAMLA GÜNE UYANIYORUZ

HER GÜN YENİ BİR ZAMLA GÜNE UYANIYORUZ

CHP Aydın il başkanı Hikmet Saatçı yazılı bir basın açıklaması yaptı. Saatçı açıklamasında AKPli vekillere yüklendi.

Saatçı'nın basın açıklaması şöyle:

Her gün size hatırlatacağım, her gün size halkımız adına soracağım!!!

Ey Akp'nin saraya sevdalı, tek adama bağlı milletvekilleri.

Aydın'ın bereket fışkıran topraklarını ya ranta peşkeş çektiniz ya da kaderine terk ettiniz. İktidarın baştan aşağıya menfaat kokan tarım politikasına tek kelime etmiyorsunuz. Çarşı pazara çıkıp bir kere zam üstüne zam gelen gıda fiyatlarını sorgulamıyorsunuz. Gözlerini kör, dilleriniz lâl, kulaklarınız sağır olmuş iktidarın nimetlerinin zevkini çıkartıyorsunuz.

Her gün yeni bir zam ile güne uyanıyoruz. Kendi elimizdeki değerlerin farkına varmadan dışa ve tüketime bağlı bir toplumun liderliğini yapıyorsunuz. Ve tek kelime etmiyorsunuz.

Bu mudur sizin milliyetçilik anlayışınız.

Milliyetçi geçinip kendi çiftçisini bu kadar ezen başka bir iktidar var mıdır? Şimdi çıkıp milyar milyar çiftçimize destek verdik diye Aydın halkının gözünün içine baka baka algı peşinde koşarsınız. Ama iş mazot ve gübre fiyatlarına geldiği zaman, iş alım gücünün düşüklüğüne geldiği zaman kabuğunuza çekilir montaj videoların arkasına saklanırsınız. Ne de olsa yalana, montaja ve sahteliğe alışkınsınız.

Olmuyor efendiler, yönetemiyorsunuz. Vicdanı nasır tutmuş siz ve sizin gibiler yüzünden çiftçilerimiz, üreticilerimiz çaresiz kaldı.

Aileler mutfak masrafını karşılamıyor. Beslenemiyor. Çocuklar süt içemiyor, vatandaşlarımız makarna ekmek ile öğün geçiriyor.

Sözlerim size, sözlerim sizin gibilere. Hadi bakalım çıkın söyleyin. Birazcık adaletiniz var ise birazcık merhametiniz var ise bu halk için iki kelam bir şeyler söyleyin. Var mı cesaretiniz!!!

Hikmet SAATÇI
CHP AYDIN İL BAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.