HER YERİ VUKUAT !

HER YERİ VUKUAT !

Geçtiğimiz günlerde Gerçek Gazetesi Söke’de kan donduran bir haber paylaştı. Haber paylaşıldıktan kısa süre sonra Söke’nin gündemine düştü.

Söke’de çarşıdan pazara her yerde engelli ve kanser hastası yaşlı kadının gayrimenkullerini “bağış” adı altında kendi ailesinin üzerine geçiren kişileri merak ediyordu. Gazetemiz yazarı Durmuş Tuna skandalı ortaya çıkaran röportajı gerçekleştirdi.

Durmuş Tuna’nın özel haberine göre Kendisini iş insanı olarak tanıtan Hüseyin Kaya engelli ve kanser hastası Müjgen Tunçay'ın gayrimenkullerini bağış adı altında kendi aile bireylerinin üstüne geçirmişti. Tuna Müjgan Tunçay’ın yakınları ile röportaj yaparak olayının dosyasını açmıştı.

TİCARİ TAKSİ TALİMATLARA AYKIRI ÇALIŞYORMUŞ
Söke bu olaya kitlitlenmişti ve yakından takip ederken, Hüseyin Kaya’nın başka bir vukuatı ortaya çıktı. Kendisine ait ticari taksinin Aydın Büyükşehir Belediyesi UKOME talimatlarına aykırı çalıştığı tespit edilip işlem yapıldığı öğrenildi. UKOME talimatlarını yerine getirmediği anlaşılan Kaya’nın verilen süre içinde eksiklerini gidermediği takdirde ilgili kanun maddesince aracın trafikten men edileceği öğrenildi.

ŞÖFÖR TURAN AKIN HAKKINDAKİ İDDİALAR ARAŞTIRILIYOR
Hüseyin Kaya’ya ait ticari taksinin şöförlüğünü yapan Turan Akın’ın sosyal medyada yer alan haberlerde hakkındaki iddiaların araştırıldığı öğrenildi. UKOME yönetmeliklerine göre yüz kızartıcı suç işleyenler ve görevi kötüye kullananlar ticari araçlarda şöförlük yapamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.