"HİÇ BİRİMİZ HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

"HİÇ BİRİMİZ HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı basın açıklaması yaptı. Açıklamasında Kürşat Engin Özcan'a "Hiç birimiz hakkımızı helal etmiyoruz" dedi

Mersin'in yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

AKP’li Mustafa Arı, “hafıza-i beşer nisyan ile malüldür” sözünün ete kemiğe bürünmüş hali olarak dün, sosyal medyada karşımıza çıktı. Sayın Arı; o dönemki Karpuzlu Belediye Başkanımız öyle seçimden 5 gün sonra falan partimize katılmamıştır, seçimlerden 4,5 yıl sonra 15 Ekim 2018 tarihinde partimizde siyaset yapma kararı almıştır. Bilmiyorsun da mı konuşuyorsun, yoksa “muş” taklidi mi yapıyorsun bazen hakikaten anlaşılmıyor.

Şimdi bu bilgi buracıkta gözünün önünde dursun. Gelelim Nazilli Belediye Başkanı Engin Özcan’a… Evet bizler de Cumhuriyet Halk Partisi Örgütleri olarak; tıpkı İyi Parti Teşkilatları gibi, tıpkı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu gibi haklarımızı helal etmiyoruz…

Bu millet kendi verdiği oya ihanet edenleri hiçbir zaman affetmemiştir, her zaman da gerekeni ilk sandıkta tokat gibi yapmıştır.

Millete bu ihanetinin bedelini elbette siyaset sahnesinde Sayın Özcan’da ödeyecektir. Tabi Sayın Özcan’la birlikte partinizde tüm Türkiye’de olduğu gibi Nazilli’de hezimetlerin en büyüğünü bir kere daha yaşayacaktır. Hem de peş peşe iki seçimde de… Bakalım o zaman kafanızı kaldırıp iki kelam söz söyleyebilecek misiniz?

Görünüyor ki sizde her zaman olduğu gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz. Yani Tuğrul Ozan dediğin gibi 5 gün sonra değil, neredeyse 5 yıl sonra partimize katılmıştır, yani seçim döneminde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.