HİKMET SAATÇI: İFTİRA HABERLERİNİN KAYNAĞINI BİLİYORUZ

HİKMET SAATÇI: İFTİRA HABERLERİNİN KAYNAĞINI BİLİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı; "yandaş medyada çıkan haberlerin kaynağını çok iyi biliyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı; "yandaş medyada çıkan haberlerin kaynağını çok iyi biliyoruz" dedi.

Haber: Durmuş Tuna
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın'a yaptığı ziyarette Söke'de toplu temel atma törenine katıldı. Toplu temel atma törenine katılan vatandaşlara hitaben konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin aday olarak açıklaması birilerinin rahatsız etti.

YANDAŞ BASIN TARAFINDAN SALDIRILARIN ŞİDDETİ ARTTI
Başkan Çerçioğlu'nun adaylığının açıklanmasıyla birlikte start verildi ve seçimlerde başarı elde edemeyenler işi çirkefliğe dönüştürdüler. İftira ve hakarete varan haberlerle Özlem Çerçioğlu'na saldırıdan yandaş medya halktan tepki görüyor.
Kılıçdaroğlu'nun katıldığı toplu temel atma töreninde Özlem Çerçioğlu ve Aydın'daki CHP'li belediye başkanları (bir kişi hariç) hep birlikte butona basarlarken, birileri de hakaret iftira ve karalama butonuna basmış görünüyor. Birileri tarafından start verilen itibarsızlaştırmaya yönelik saldırılar Özlem Çerçioğlu'nun adaylığının açıklanması ile birlikte hızını arttırdı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NU YIPRATAMAYACAK VE AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı yaşananları çok çirkin bulduğunu söyleyerek; "Bu haberlerin kaynağını çok iyi biliyoruz ve başaramayacaklar. Türkiye'nin en başarılı ve en çalışkan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem çerçioğlu bir kez daha Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterildi. Özlem Başkanımızın seçimlere 7 ay kala adaylığı açıklandı. Kılıçdaroğlu daha önce de 2019 yerel seçimlerine 2 yıl varken 'belediye başkan adayımız Özlem Çerçioğlu' açıklaması yapmıştı. Seçimlerde bileğini bükemedikleri Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nu yalan haberlerle ve iftiralarla yıpratmaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Halkın nazarında karşılığı olmayan bu insanlar amaçlarına ulaşamayacaklar. Aydın halkı her şeyi görüyor ve iftiracılara sandıkta bir kez daha hesap soracaklar" dedi

untitled-2363.jpg

untitled-2364.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.