HÜSEYİN AKAN’IN PAYLAŞIMLARINDA KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞMUŞ

HÜSEYİN AKAN’IN PAYLAŞIMLARINDA KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞMUŞ

Söke kamuoyu sosyal medyada hakaret, yalan, iftira paylaşımları yapan Hüseyin Akan isimli sosyal medya kullanıcısının son paylaşımlarını okuyunca şok oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na" k-mal, guguk kuşu " Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a "parasız siyasiz bir iş bitirmez" Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na " Terlikli " diyerek hakaret eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye " Terliklinin Köpeği" diye paylaşım yapan Hüseyin Akan isimli şahsın son paylaşımları kan dondurdu.
AKAN’IN PAYLAŞIMLARI KAN DONDURDU
Son paylaşımının birinde Akan; “Yeni CHP kim? Eskileri atan kimseyi dinlemeyen yeniler. Hdpkk kongresine giden Bülent Tezcan Aydının diktatörü Çerçi guguk Kemal uzantıları Fatih Allah belanızı versin ananızı s…..” ifadelerini kullanırken bir diğerinde, “Aydınpost yine döndün döneksin kim yemledi seni kim bağladı kapının önüne seni erman josu paranın esiri olmuşsunuz anasını siktiklermin boynuzlu piçleri bir tane namuslu basın yok ŞEREFSİZLER” ifadelerini kullandı.
“Üretici üzerinden algı yapmayın ipneler oturduğunuz koltuğun hakkını verin pamuk borsasımı piç borsası mı belli değil Büyükşehir ile aranız çok iyi sokağınıza isim arıyormuşsunuz bakın size sokak ismi buldum boynuzlular siz sağel ben selamet hadi eyvallah” şeklinde bir paylaşımda bulunan Akan’ın İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem imamoğlu’na da hakaret ve küfür ettiği görüldü.

whatsapp-image-2022-09-24-at-21-35-17-1.jpegwhatsapp-image-2022-09-24-at-21-35-17.jpegwhatsapp-image-2022-09-24-at-21-35-18-1.jpegwhatsapp-image-2022-09-24-at-21-35-18.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.