HÜSEYİN KAYA UKOME PERSONELİNİN ÜZERİNE ARAÇ SÜREREK AYAĞINI EZDİ

HÜSEYİN KAYA UKOME PERSONELİNİN ÜZERİNE ARAÇ SÜREREK AYAĞINI EZDİ

Müjgen Tunçay’ın mülklerini aile bireylerinin üzerine geçiren Hüseyin Kaya yeni bir vukuata imza attı

Davutlar Sevgi Plajı Barınağının Sorumlularının Aydın Büyükşehir Belediyesi aleyhinde son günlerde yapmış olduğu yayınların sponsoru olarak adı geçen aynı zamanda engelli ve kanser hastası Müjgen Tunçay’ın mülklerini aile bireylerinin üzerine geçiren Hüseyin Kaya yeni bir vukuata imza attı.

Davutlar Sevgi Plajındaki barınağın Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilmek istenmesi Kooperatif Başkanı Özgür Atacan’ı rahatsız etmişti. Atacan katılmış olduğu bir radyo programında hem Büyükşehir Belediyesi hem de Belediye Bürokratları hakkında eleştirilerde bulunmuştu. Büyükşehir karşıtı yapılan yayına hem yorumcu olarak hem de sponsor olarak destek veren Hüseyin Kaya'nın bugün Albayrak caddesine görev yapan Büyükşehir UKOME ekiplerine saldırdığı öğrenildi.

UKOME ekipleri yayalarının rahat geçiş yapabilmesi için uygulama yaptığı sırada Hüseyin Kaya kendisine ait aracı görevli personelin üzerine sürerek ayaklarının üzerinden geçtiği bilgisine ulaşıldı. Büyükşehir personelinin olay yerine çağırılan polisler eşliğinde çalışmasını tamamlayıp, Hüseyin Kaya’dan şikayetçi olmak üzere Söke İlçe Emniyet Müdürlüğüne gittikleri öğrenildi.

whatsapp-image-2022-05-09-at-15-13-18-1.jpegwhatsapp-image-2022-05-09-at-15-13-18.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.