İl Şampiyonu Voleybolcular, Başkan Özekmekçi’yi ziyaret ettiler

İl Şampiyonu Voleybolcular, Başkan Özekmekçi’yi ziyaret ettiler

İl Şampiyonu Voleybolcular Başkan Özekmekçi'yi ziyaret etti


Arif Akçay
Gerçek Gazetesi
‹l fiampiyonu Voleybolcular Başkan Özekmekçi'yi ziyaret etti
Kız Meslek Lisesi  Voleybol takımı il şampiyonu olduktan sonra dün saat 13.00 sıraları Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi,'ye teşekkür ziyaretinde bulundular.
Kulüp Başkanı Murat Çal, Antrenörler Oğuz Gökçe, Mutlu Yıldırım ve oyuncuları Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Belediye Başkan Yardımcıları Hatice Sarınç ile Enver Helvacı karşıladı.
Kulüp Başkanı Murat Çal " Bizler Başta Söke Kız Meslek Lisesi ve çeşitli okullarda okuyan öğrencilerden oluşturduğumuz voleybol takımı ile Yıldız Kızlar'da Aydın ili şampiyonu olduk. Bugüne kadar bizlere başta araç olmak üzere her türlü desteği verdiğiniz için teşekkür ederiz. 18-19-20 Nisan tarihleri arasında Kuşadası'nda Bölge fiampiyonasına katılıp Söke'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bölge şampiyonasına Aydın ili olarak ev sahipliği yaparken, Denizli, ‹zmir, Manisa, Muğla ve Kütahya illerinden takımlar katılacak. Burada da başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, öncelikle genç sporcuları ve tüm emeği geçenleri kutladı. Kuşadası'nda yapılacak Bölge Finallerinde bir karşılaşmalarını mutlaka izlemeye geleceğini belirtti. Takıma üç adet voleybol topu hediye ederken "Söke Belediyesi yönetimi olarak sizlere yasal anlamda destek vermemiz sözkonusu değil. Ancak tüm bunlara rağmen biz sizlerin başarılarınızı sürdürmeniz için desteğimizi hakkımızda soruşturma açılsa bile sürdüreceğiz.  Bölge fiampiyonasında da Söke'yi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum