İnşaat yetkisi valiliklere verildi

İnşaat yetkisi valiliklere verildi

15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında turistik bölgelerde uygulanan inşaat yasaklarına ilişkin izin taleplerini değerlendirme yetkisi Kültür ve Turizm Bakanlığınca Valiliklere verildi.

Turizm faaliyetlerinin ses, görüntü ve çevre kirliliği nedeniyle kesintiye uğramaması için her yıl 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında turistik bölgelerde uygulanan inşaat yasaklarına ilişkin izin taleplerini değerlendirme yetkisi Kültür ve Turizm Bakanlığınca Valiliklere verildi.

Bundan böyle inşaat yasaklarına ilişkin izin talepleri İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri tarafından değerlendirilerek Valilik onayına sunulacak.

Konu ile ilgili tüm başvurular Aydın ili sınırları içinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı 0256 2801700 numaralı iletişim numarası üzerinden yapılacaktır. Yapılacak başvurular İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından değerlendirme sonrasında Valilik onayına sunulacaktır. Valilik makamının onayı sonrası aldığı karar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecektir.

Vatandaşlarımızın inşaat yasakları ile ilgili izin talepleri 0 256 280 17 00 numaraları irtibat telefonu üzerinden yapmaları önemle rica olunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.