İSMAİL ÖZER’DEN SONRA İKİNCİ İTİRAF HÜSEYİN AKAN’DAN GELDİ

İSMAİL ÖZER’DEN SONRA İKİNCİ İTİRAF HÜSEYİN AKAN’DAN GELDİ

Sosyal medya üzerinden yalan, iftira, hakaret, küfür içerikli yayınlar yapan Hüseyin Akan isimli Facebook kullanıcısı gerçek çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ümit Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, gazeteciler Durmuş Tuna, Erol Özhavutçu hakkında sosyal medya üzerinden yalan, iftira, hakaret, küfür içerikli yayınlar yapan Hüseyin Akan isimli Facebook kullanıcısı gerçek çıktı.

Söke kamuoyu tarafından sahte Facebook kullanıcısı olduğu düşünülen Hüseyin Akan Söke Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer’in elemanı olduğu ortaya çıktı. Profil fotoğrafının gerçek bir kişiye ait olmasının anlaşılması üzerine kendileri hakkında ahlaksızca yorumlar yapılan kişiler soluğu Cumhuriyet Savcılığında aldılar.

İSMAİL ÖZER YAZMIŞ
Hüseyin Akan isimli kişinin Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edilmesi üzerine telaşa kapılan İsmail Özer, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'yi telefonla arayarak, “Hüseyin Akan isimli kişi benim yanımda çalışıyor ve onun sosyal medyadan yazdıklarını ben paylaşıyorum çünkü ben yazıyorum” dediği öğrenildi.

AKAN İTİRAF ETTİ SONRA KAYBOLDU
Bu gelişme üzerine kendisi hakkında bir çok kişinin Savcılık Makamına suç duyurusunda bulunduğunu öğrenen Hüseyin Akan isimli kişi oğlan kardeşi vasıtasıyla Fatih Akkentli‘ye ulaşmak için Söke Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Ümit Coşkun’u araya katarak, "yazılan yazıların hiçbirini ben yazmadım, hepsini İsmail Özer yazdı, suçlu o, ben kalem tutmasını dahi bilmem. Akşamüstü tarladan çıkınca sizin yanınıza gelip, tüm gerçekleri anlatacağım ve gerekirse birlikte Savcılığa ve Emniyet Müdürlüğüne gideriz" dediği ancak daha sonra sırra kadem bastığı öğrenildi.

COŞKUN; "HÜSEYİN AKAN BEN DEĞİL, İSMAİL ÖZER YAPTI” dedi.
İftira ve hakaret paylaşımlarının peşinde olan Savcılık Makamı itiraflar sonrası çok önemli deliller elde etmiş oldu. Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Başkan Coşkun, “Hüseyin Akan gerçek kişi ve ben kendisiyle konuştum. Abisi de konuya dahildir. Yazıları kendisinin paylaşmadığını ve hepsini İsmail Özer'in yaptığını söyledi. Paylaşımların bir çoğundan haberi olmadığını, insanlar kendisini aramaya başlayınca haberi olduğunu ve olayın ciddiyetini anladığını dile getirdi” dedi.

ÖZER UYARILARI DİKKATE ALMAMIŞ
Hüseyin Akan’ın profili üzerinden tanınmış kişiler üzerinden hakaret ettiği orataya çıkan İsmail Özer’i uyaran yakın arkadaşlarına “ o bir kaç defa daha gidip ifade verdi. Konuyu biliyor bir şey olmaz. Benim oğlan ona ne diyeceğini öğretti.” Dediği öğrenildi

untitled-2271.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.