İYİ PARTİ SÖKE İLÇE BAŞKANI DOĞRULARI SÖYLEMİYOR

İYİ PARTİ SÖKE İLÇE BAŞKANI DOĞRULARI SÖYLEMİYOR

İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in yayınlamış olduğu iki fotoğraftan birinin Aydın Büyükşehir Belediyesine ait olmadığı ortaya çıktı.

AKP Hükümeti, Devletin valileri, kaymakları ile törenle patates, soğan dağıtıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi bu işleri bugüne kadar kimseyi incitmeden yapmıştır. 

Bu bilgileri sizlerle paylaştıktan sonra farklı bir konuya değinmek istiyorum. 
İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’in açıklaması iki tane trol sitede yayınlandı. Bir tanesi Servet Töz'ün, diğeri de Erkan Karaaslan’ın (Fetöden yargınlanması devam ediyor) yazarlık yaptığı site. 
Bildiğiniz gibi, "CHP’li belediyenin ayıbı" diye haber yapan Töz’ün eşi ve iki kızı CHP’li Efeler Belediyesinde çalışıyor.
İYİ Parti Söke İlçe Başkanının doğru olmayan bu paylaşımını, İYİ Parti Efeler Belediye Meclis Üyesi Turgay Akgüller’in (kızı Efeler Belediyesinde çalışıyor) yaptırdığı iddia ediliyor. Daha sonra da Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay tarafından Servet Töz’e haber yaptırıldığı iddia ediliyor. 

Yalan Paylaşımı yayınlayan diğer site yani Erkan Karaaslan’ın yazı yazdığı sitenin de finansının Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay tarafından sağlandığı iddia ediliyor. Efeler’de dedikoduların boyutu daha yüksek ancak iddia budur. 

"Fatih Atay neden böyle yapıyor?" derseniz çünkü tekrar Efeler Belediye Başkanı olmak istiyor. Ancak, "Atay’ın sonu Mesut gibi olacak" duyumları aldı başını gidiyor. Hatta Efeler Fen İşlerinde çalışan bir memurun “bu Atay’ın sonu da Mesut gibi olacak” dediği için sürüldüğü ve bu yüzden fen işleri müdürünün iki hafta önce  istifa ettiği iddiaları var. İYİ Parti Meclis
Üyesi Turgay Akgüller'in Fen İşleri Müdürüne “neden böyle konuşuyorsun? Çeneni tutsana” dediği de iddalar arasında.

Yani burada asıl amaç İYİ Parti ile Özlem Çerçioğlu’nu karşı karşıya getirmek. İYİ
Parti Efeler Meclis Üyesi Turgay Akgüller ve Fatih Atay’a yakın  bazı basın organları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na özellikle bu nedenle iftira atmaktadırlar. 

Son olarak; Yıldırım’a gidipte, kendi yaptığın işleri başkalarının üstüne atmak tam da sana yakışır. (Fetövari işler) sana fırtına olarak geri dönecek. 
Bu yazımın ilk bölümü bundan sonra bildiklerimi anlatacağım. Benim yazılarım sizin iftiralarınız  gibi yalan olmayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.