İZMİR’DEKİ YAYININ PROGRAMI KOÇARLI BELEDİYESİNDE Mİ YAPILDI?

İZMİR’DEKİ YAYININ PROGRAMI KOÇARLI BELEDİYESİNDE Mİ YAPILDI?

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan başkanı olduğu ilçenin çöpünü toplayamadığı için vatandaşların tepkisiyle karşılaşıyor.

İlçenin temizliği başta olmak üzere asli görevlerini yerine getirmeyen Kaplan, sahte üniversite diploması hazırladığı için yargılanan Serhan Seyhan ile Millet İttifakının CHP’li ve İyi Partili belediyelerine kumpas kurmakla suçlanıyor ve ilçe halkından tepki alıyor. 
İkilinin sürekli Koçarlı Belediyesinde bir araya geldikleri ve başta Aydın Büyükşehir Belediyesi ve de Başkan Özlem Çerçioğlu aleyhinde yıpratmaya yönelik asılsız haberlere yön verdikleri Aydın’ın gündeminde.
Kaplan ve Seyhan’ın Millet İttifakının belediye başkanları aleyhinde yapılacak haberleri de birlikte belirledikleri iddialar arasında. 
İzmir’de yayın yapan ve CHP ve İyi Partili belediyeler aleyhinde yalan yanlış haberleriyle bilinen internet televizyonunda programa katılan Seyhan’ın bugün de katılacağı program öncesinde Koçarlı Belediyesini ziyaret ettiği ve Başkan Kaplan ile görüştüğü iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.