Kara kış yüzünü gösteriyor

Kara kış yüzünü gösteriyor

Kara kış yüzünü gösteriyor


Gerçek Gazetesi
Aydın"da aniden düşen hava sıcaklığı ile kış yüzünü gösterdi. Aydın Meteoroloji Müdürlüğü"nden yapılan açıklamada hafta sonu hava sıcaklığının 1 dereceye kadar düşeceğini, yüksek kesimlerde ise don ve buzlanma beklendiği belirtildi.
Hava sıcaklığının düşmesi ile birlikte sobadan kaynaklı yangınlara ve zehirlenme olaylarına da dikkat çeken yetkililer özellikle soba ile ısınan vatandaşların daha dikkatli olmalarını istediler. Aydın şehir merkezinde soğuk havaya hazırlıksız yakalanan bazı esnaflar ise sokak aralarında tenekeler içinde yaktıkları ateşle ısınmaya başladı. Bu yıl soğukların daha etkili olduğunu belirten Aydınlı vatandaşlardan Yusuf Uyat, klima ya da kalorifer ile ısınmanın bizzat ateş ile ısınmadaki keyfi vermediğini belirterek genellikle ateşte ısınmayı tercih ettiğini söyledi.
Aydın Meteoroloji Müdürülüğü; hava sıcaklığının Çarşamba günü en düşük 4, en yüksek 14, Cuma günü en düşük 3 , en yüksek 13, Cumartesi günü en düşük 5, en yüksek 11 ve Pazar günü en düşük 1, en yüksek 7 derece olmasının beklendiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.