KARAKOZ İNCİRLİOVA PAZARINI ZİYARET ETTİ

KARAKOZ İNCİRLİOVA PAZARINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Evrim Karakoz, İncirliova Pazarı’nda CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Evrim Karakoz, İncirliova Pazarı’nda CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Tek tek vatandaşların sorunlarını dinleyen Karakoz; sorunların temelinde AKP hükümetinin vatandaşı sefalete sürükleyen yanlış ekonomi politikaları vardır. Bu AKP iktidarı; vatandaşı açlığa mahkûm etmiştir” dedi.

VATANDAŞ ÖLMEYECEK KADAR ÜRÜN ALABİLİYOR
CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz; “vatandaşlarımız gerçekten perişan haldeler. Alım gücü iyice düşen vatandaşlarımız tarım ve hayvancılık kenti olan Aydın’da bile ölmeyecek kadar ürün satın alabiliyorlar. Güçleri ancak buna yetiyor” dedi.

Ülkemizin diğer tüm ürünlerde olduğu gibi gıdada da dünyanın en yüksek enflasyonunu yaşadığını ifade eden Karakoz; “Tabi ki bunun nedeni; AKP iktidarının yanlış ekonomi politikaları sebebiyle yükselen girdi maliyetleridir. Vatandaşlarımız yüksek girdi maliyetleri nedeniyle üretilen ürünleri alamıyor” çıkışını yaptı.

NE ALIM GÜCÜ NE DE DAYANACAK GÜÇ KALMADI
CHP’li Evrim Karakoz, “Vatandaşımız maalesef perişan durumda. Bundan birkaç sene öncesine kadar zorla doldurulabilen pazar arabaları artık evlere boş dönüyor. Esnafımızın derdi haklı olarak girdi maliyetlerinin çok yüksek olmasıdır. Bu durumdan üç kuruş kazanabilmek için saat 4-5’te uyanıp tezgâh açma telaşına düşen pazar esnafımız da memnun değildir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki artık vatandaşımızın ne alım gücü ne de dayanacak gücü kalmamıştır. İktidarın sorumlu olduğu bu ekonomik tabloda vatandaşımız sadece karnını doyurabilmek için yaşamaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Galaxy cihazımdan gönderildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.