Kariyer Günü etkinliği büyük bir başarıyla tamamlandı

Kariyer Günü etkinliği büyük bir başarıyla tamamlandı

Kariyer Günü etkinliği büyük bir başarıyla tamamlandı

Söke Ticaret Odası, Adnan Menderes Üniversitesi, Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Söke Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle gerçekleştirilen Kariyer Günü etkinliği büyük bir başarıyla tamamlandı.

Öğrencilerimiz, iş dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya gelerek kariyerlerine dair değerli bilgiler edinme fırsatı buldu. Etkinliğe Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent KENT, Söke Kaymakamı Ali AKÇA, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya ARIKAN, Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal İYEM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin YAPICI, Söke İlçe Sağlık Müdürü Dr. Esma GÜRSOY, Söke Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Nejat SAĞEL, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz DEMİRYÜREK, Marangozlar Odası Başkanı Murat ELGİN, Kahveciler Odası Başkanı Ali ÖZTÜRK, Bakkallar Odası Başkanı Coşkun GÜLTEKİN, Elektrikçiler Odası Başkanı Güngör GÜMÜŞ Yönetim Kurulu Başkanımız Metin SAKALAR, Meclis Başkanımız Veysel KARA, Meclis Başkan Vekili İ. Fatih OĞUZ, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Ali ACAR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Esma CEYLAN, Ferdi KALAYCIOĞLU, Derya SEMERCİ Melis Üyelerimiz Murat ÇETİNKAYA, ŞAKİR GÜLMEZ, Öznur GERİDÖNMEZ, Feride FİDAN, Fatih ASLAN katılım sağladı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen paneller ve seminerlerde sektör liderleri, deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşarak gençleri aydınlattı. Ayrıca, öğrenciler staj ve iş fırsatları hakkında bilgi alarak gelecek kariyer adımlarını planlama konusunda önemli adımlar attılar.
Söke Ticaret Odası ve Adnan Menderes Üniversitesi'nin katkılarıyla düzenlenen bu değerli etkinliğin, gençlerimizin kariyer yolculuklarında ışık olacağına inanıyoruz. Katılımcılara, etkinliğe destek veren herkese ve bu güzel organizasyonun gerçekleşmesine olanak sağlayan kurumlara teşekkür ederiz. Geleceğin liderleri bugünün deneyimli isimleriyle buluştu ve ilham aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.