KAYA KARDEŞLER ADLİYEYE GELMEDİ

KAYA KARDEŞLER ADLİYEYE GELMEDİ

Fatih Akkentli’ye Aydınpost Gazetesi'nin düzenlediği halı saha futbol turnuvasında düzenlediği saldırının duruşması bugün yapıldı ancak Kaya kardeşlerin duruşmaya katılmadığı öğrenildi.

Hüseyin Kaya ve kardeşi Uğur Kaya'nın Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye Aydınpost Gazetesi'nin düzenlediği halı saha futbol turnuvasında düzenlediği saldırının duruşması bugün yapıldı ancak Kaya kardeşlerin duruşmaya katılmadığı öğrenildi.

Hüseyin Kaya ile Kardeşi Uğur Kaya turnuvanın başlama vuruşunu yapan Fatih Akkentli’ye kalabalık arasında savunmasız olduğu bir anda arkadan saldırmış ve kaçmaya çalışırken futbol müsabakasını takip eden vatandaşlar tarafından kıskıvrak yakalanarak emniyet güçlerine teslim edilmişti. Akkentli daha sonra Hüseyin Kaya ve kardeşi Uğur Kaya’dan şikayetçi olmuştu.

Yaşlı ve engelli kadının mallarına çökme iddiasıyla uzun süre gündemi meşgul eden Hüseyin Kaya ve Uğur Kaya kardeşlerin şimdi de tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmasına başlanacaktı.
21.03.2023 Salı günü yapılan ilk duruşmaya Hüseyin ve Uğur Kaya kardeşlerin gelmediği ifade edildi. Mahkeme heyeti 09.05.2023 tarihine gün verdi. 09.05. 2023 tarihinde yapılacak duruşmaya çok yüksek katılım olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.