Kaza yapan pikap sürücüsü kaçan kurbanlığın peşinden gitti

Kaza yapan pikap sürücüsü kaçan kurbanlığın peşinden gitti

Kaza yapan pikap sürücüsü kaçan kurbanlığın peşinden gitti

Aydın'ın Çine ilçesinden yüklediği kurbanlığı Kardeşköy Mahallesi’ne götüren bir kamyonet ile özel bir otomobil İzmir Karayolu Kardeşköy Mahalle Kavşağı’nda çarpıştı. Bayramlaşmaya giden ve hurdaya dönen özel araçta bulunan 5 kişi ile dingili kopup ters yatan kamyonette bulunan bir kişi yaralandı. Kurbanlık taşıyan kamyonetin şoförü Ümmet Köse'nin(49) kaza sonrası olay yerinde olmadığı ortaya çıktı. Kamyonet sürücüsü Ümmet Köse’nin kaza sonrası takla atan araçtan kurtularak kaçan büyükbaş hayvanı yakalamak için peşinden gittiği öğrenildi.

Mehmet Cengiz’in kullandığı 09 UC 818 plakalı araçla kurbanlık taşıyan Ümmet Köse’nin kullandığı 09 LR 604 plakalı kamyonet çarpıştı. Kaza sonrası kurbanlık taşıyan kamyonet takla attı. Kazada, sürücü Mehmet Cengiz, İlhan Orhan, İsabet Orhan, Ahmet Kağan Cengiz Nurşen Cengiz ile pikapta bulunan İbrahim Aydınyaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası takla atan kamyonetin dingili ve tekerlekleri koptu. Ters dönen pikap adeta hurdaya döndü. Kaza sonrası araçtan çıkan şoför Ümmet Köse, mal canın yongası sözünün gerçekliğini göz önüne serdi. Çine ilçesinden yükledikleri kurbanlığı Kardeşköy Mahallesi’ne getirdikleri öğrenilen ve kaza sonrası ortadan kaybolan sürücünün durumu hakkında bilgi edinilemezken, sürücünün kaza sonrası kurbanlığın peşinden gittiği öğrenildi.

Kaza sonrası araçlar çekiciyle olay yerinden çekilirken, bir süre aksayan trafik yolun açılmasıyla normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.