KENDİLERİ ÇALIP KENDİLERİ OYNUYORLAR

KENDİLERİ ÇALIP KENDİLERİ OYNUYORLAR

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay tarafından desteklendiği iddia edilen Serhan Seyhan ve Denge Gazetesi Yöneticileri, Cumhuriyet Savcılığa yapmış oldukları düzmece suç duyurularıyla algı yaratmaya çalışıyorlar.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay tarafından desteklendiği iddia edilen Serhan Seyhan ve Denge Gazetesi Yöneticileri, Cumhuriyet Savcılığa yapmış oldukları düzmece suç duyurularıyla algı yaratmaya çalışıyorlar.

Haber: Durmuş Tuna
Sosyal medya paylaşımcısı Serhan Seyhan ve Denge Gazetesi Yöneticileri Emin-Mehmet Aydın kardeşler; Aydın Valiliğine kendileri tarafından kurgulanan ihbar mektupları göndererek algı yaratmaya çalışıyorlar.

İLİŞKİLİ OLDUKLARI İDDİA EDİLİYOR
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Bürokratlarına yönelik iftira içerikli paylaşımlarla ilgili olarak, Fatih Atay'ın itibar suikastiyke ilişkili olabileceği iddia ediliyor. İddialar karşısında sessizliğe bürünen Fatih Atay'ın bu kişilere belediye kasasından yüklü miktarlarda reklam ödemesi yaptığı biliniyor.

EMİN AYDIN SUÇÜSTÜ OLMUŞTU
İftita ve hakaret içerikli haberlerle bilinen Emin Aydın daha önce de Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinde çalışan personelin kimlik bilgilerini kullanmak suretiyle kumpas kurmuş ve suçüstü olmuştu. Emin Aydın tarafından hazırlanan düzmece ihbar mektubu, Denge Gazetesi'nde çalışan kadın personel tarafından postaneye verildiği kamera kayıtlarında görülmüştü. Suç isnat etme, kişisel bilgileri izinsiz ele geçirme ve kullanma suçlarıyla yargılanan Emin Aydın iftiralarına devam ediyor.

SAHTE DİPLOMA DÜZENLEDİ
Serhan Seyhan kendisi adına sahte üniversite diploması hazırlamış ve belediye ihalesine katılınca suçüstü olmuştu. Evrakta sahtecilik suçu nedeniyle hakkında dava açılan Serhan Seyhan'ın yargılanmasına devam ediliyor.

BİRÇOK SUÇTAN YARGILANIYORLAR
Evrakta sahtecilik ve kumpas kurma, kişisel verileri izinsiz ele geçirme ve izinsiz kullanma, sahtecilik, iftira, hakaret suçlarından yargılanan Serhan Seyhan, Emin Aydın ve Mehmet Aydın hergün yeni bir iftirayla gündeme geliyorlar.

HALKTA KARŞILIK BULAMIYORLAR
Gazetecilik mesleğini kimlik olarak kullanan Serhan Seyhan ve Emin-Mehmet Aydın kardeşler kendileri çalıp, kendileri oynuyorlar. Halkta karşılık bulamayan bu kişiler; dürüst insanlara çamur atmayı kendilerine iş edindiler. Fatih Atay ile ilişkili oldukları iddia edilen bu sözde gazeteciler; yerel seçimlere az bir zaman kaldığı için saldırılarını arttırmaya başladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.