KENTE SON İKİ AYDA 110 BİN 500 METREKARE DAHA YENİ YOL KAZANDIRILDI

KENTE SON İKİ AYDA 110 BİN 500 METREKARE DAHA YENİ YOL KAZANDIRILDI

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi Üsküdar Konakları’nın arkasında bulunan 10 bin 500 metrekarelik alanda yürüttüğü sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi Üsküdar Konakları’nın arkasında bulunan 10 bin 500 metrekarelik alanda yürüttüğü sathi asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı. Böylece Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kente son iki ayda toplam 110 bin 500 metrekare daha yeni yol kazandırıldı.

Başkan Ömer Günel’in Kuşadası’nı modern bir turizm kenti haline getirmek için kent genelinde başlattığı alt ve üst yapıyı yenileme hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda ASKİ’nin alt yapı çalışmalarını bitirdiği İkiçeşmelik Mahallesi’ndeki Üsküdar Konakları’nın arkasında bulunan 10 bin 500 metrekarelik alanda, Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen sathi asfalt kaplama işlemi tamamlandı. Kuşadası Belediyesi tarafından son iki ayda farklı mahallelerde gerçekleştirilen kilit parke, begonit, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarıyla kent toplamda 110 bin 500 metrekare daha yeni yola kavuştu.

Kuşadası’nda hizmetin ulaşmadığı tek bir sokağın kalmadığını belirten Belediye Başkanı Ömer Günel “Göreve geldiğimiz günden bu yana geçene sürede çok çalışarak belediye hizmetlerini kentimizin her mahallesine ulaştırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 7/ 24 esasına göre mesai yaparak bir yandan kentimizdeki yolları elden geçirirken bir yandan da kentimize yenilerini kazandırıyor. Tüm çabamız ülkemizin turizm başkenti Kuşadası’na en iyi hizmeti vermek. Kuşadası’nda güzel yarınlar için başlattığımız hizmet seferberliği sürecek” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.