KILIÇDAROĞLU’NUN BİLGİSİNE!!!

KILIÇDAROĞLU’NUN BİLGİSİNE!!!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta Aydın’a iki günlük bir ziyarette bulunacak. Sorumlu bir gazeteci olarak, sayın genel başkanın bilgisi olması açısından birkaç anekdot paylaşmak istiyorum.

Sayın Genel Başkanım!
Aydın’da Servet Töz İsimli bir gazeteci var ve bu arkadaşın iki kızı ve eşi Efeler Belediyesinde çalışıyor. Bu kişinin kendisine de Efeler Belediyesinden hatırı sayılır miktarda reklam desteği veriliyor.
Efeler Belediyesine sırtını dayayan Servet Töz sürekli olarak Aydın Büyükşehir Belediyesi aleyhinde yalan, yanlış ve iftira içerikli aslı astarı olmayan haberler yapıyor. Yapmış olduğu iftira içerikli haberlerle, Devletimizin adli makamlarında bulunan yetkilileri etkilemeye ve baskı altına almaya çalışıyor.

Sayın Genel Başkanım!
Aydın’a yapacağınız ziyaret öncesi, sosyal medyadan ve kendi gazete sütunlarından Aydın Büyükşehir’i kötülemek, yıpratmak için türlü iftiraya başvurduklarını görüyoruz.
Bir düşünün sayın genel başkanım! İki kızınız ile eşiniz Efeler Belediyesinde çalışacak ve siz her gün Aydın Büyükşehir Belediyesi aleyhinde iftira, karalama, yalan içerikli haberler yapacaksınız. Bu yapılanların hepsi organize işler sayın genel başkanım, organize işler...

Aydın Büyükşehir Belediyesine yönelik iftira içerikli haberleri yapan ve her türlü yalanı atan Servet Töz isimli gazetecinin iki kızı ve eşini Efeler Belediyesine alan Başkan Fatih Atay ne durumda bir de ona bakalım!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’nin taktir ettiği en önemli açıklaması olan "belediye başkanlarının yakınları belediyede çalışmayacak" sözünüz maalesef ki, Efeler Belediyesinde geçerli değil çünkü Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay tam tersi bir tavır sergiliyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun uyarılarını dikkate almayan Fatih Atay kardeşine Efeler Belediyesinde üç tane müdürlük verdi. Bir değil, iki değil tam tamına üç müdürlük verdi. Bununla da yetinmeyip, oğluna Efeler Belediyesi destekli Efelerspor Kulübü’nün başkanlığını verdi.

Fatih Atay seçim sürecinde yaptığı konuşmada "hiçbir yakınım belediyenin önünden dahi geçmeyecek" şeklinde açıklamalar yapmıştı ancak ne kendi sözüne sadık kalabildi ne de Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözüne ve uyarılarını dikkate alabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.