KIŞ KAPIDA

KIŞ KAPIDA

RÜZGARLA BİRLİKTE SICAKLIKLAR 6-8 DERECE DÜŞECEK



█Gerçek Gazetesi
Ege Bölgesi"nin geneliyle birlikte Aydın"da da etkili olması beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte sıcaklıklarda 6 ila 8 derece düşüş beklendiği belirtildi.
Meteoroloji İşleri genel Müdürlüğü"nden yapılan açıklamada, Ege Bölgesi"nde bugün akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetlenerek kuzeydoğudan 40-50 km/s hızla eseceği ve 04 Ekim 2013 Cuma günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği belirtildi. Bununla beraber hava sıcaklıklarının bölge genelinde 6 ila 8 derece azalacağının tahmin edildiği kaydedildi.
Ege Bölgesi"nde yarından itibaren 05 Ekim 2013 Cumartesi gününe kadar gündüz sıcaklıklarının 17-19 derece, gece sıcaklıklarının ise 5-8 derece aralığında kaydedilmesi bekleniyor. Ege Denizi"nde bugün akşam saatlerinden itibaren 04 Ekim 2013 Cuma günü öğle saatlerine kadar rüzgarın kuzeydoğudan 5-7 bofor kuvvetinde fırtınamsı rüzgar şeklinde, Kuzey Ege açıklarında ise zaman zaman 8 bofor kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
Ege Denizi"nde beklenen fırtına ve Ege Bölgesi genelinde beklenen kuvvetli poyraz ile hava sıcaklıklarında beklenen ani düşüşe karşı tüm ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.