KOMŞULARI KONUŞTU!

KOMŞULARI KONUŞTU!

Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde birlikte yaşadığı annesinin vefatı sonrasında yalnız yaşamaya başlayan gayrimenkul zengini Müjgen Tunçay'ın mülklerine çökmek için durumundan istifade edildiği anlaşıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ KONUŞTU
Engelli ve kanser hastası olan 65 yaşındaki Müjgen Tunçay'ın komşuları, akrabalarından habersiz baba evinden alınararak götürüldüğünü söylediler.
İsminin yayımlanmasını istemeyen bir mahalle sakini, "Müjgen teyzenin akrabaları kendisini sürekli ziyaret ediyorlardı. Günay Kaya ile oğlu Hüseyin Kaya olduğunu sonradan öğrendiğimiz kişiler geldiler ve Müjgen teyzeyi götürdüler. Kendisi bize bir kaç günlüğüne misafir edileceğini ve sonra geleceğini anlatıyordu. Daha sonra akrabaları Müjgen teyzeyi ziyarete geldiler ve durumdan haberdar oldular. Müjgen teyze bir daha gelmedi ve baba evi kapatıldı" dediler.

İYİ NİYETLE YAKLAŞARAK GÖZ BOYAMIŞLAR
Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya'nın davranışında ilk önce art niyet görmediklerini söyleyen mahalle sakinleri, "kötü niyetli olduklarını sonradan anladık. Komşuları olarak ameliyat sonrasında kendisine ulaşmak istedik ancak görüşmemiz engellendi. Yeğenlerinin halalarıyla ilgilenmediği de doğru değil. Güzel bakılıyordu. Hiç bir akrabalık ilişkisi olmadan kimse kimsenin halasının bakımını üstlenmez. Hüseyin Kaya ile annesi Günay Kaya'nın çevrelerinde veya akrabaları arasında bakıma ve yardıma muhtaç kimse yok muydu? Kardeşleri, yeğenleri, torunları olan Müjgen teyzeyi sahiplenme gereği duymaları gayrimenkul zengini olmasından dolayı. Halalarının yakasından düşmelerini isteyen akrabalarına yapmadıklarını bırakmadılar. Her türlü iftirada bulundular" şeklinde konuştular.

untitled-1819.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.