KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM İMKANI YENİ YOLLARLA KUŞADALILAR’IN KULLANIMINDA

KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM İMKANI YENİ YOLLARLA KUŞADALILAR’IN KULLANIMINDA

Başkan Ömer Günel’in göreve geldiği 2019 yılından bu yana kente 933 milyon 702 bin TL’lik yatırımla 218 kilometre yeni yol kazandıran Kuşadası Belediyesi, farklı noktalarda başlattığı üstyapıyı yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Ömer Günel’in göreve geldiği 2019 yılından bu yana kente 933 milyon 702 bin TL’lik yatırımla 218 kilometre yeni yol kazandıran Kuşadası Belediyesi, farklı noktalarda başlattığı üstyapıyı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Sıcak asfalt serimi ve kilit parke taşı döşeyerek Kuşadası’nı modern ve konforlu yollara kavuşturan ekiplerin çalışmaları Kuşadalılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Kuşadası Belediyesi tarafından kentin alt ve üstyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek amacıyla yürütülen yenileme çalışmaları farklı mahallelerde eş zamanlı olarak devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hafta sonları da dâhil olmak üzere kentin birçok farklı noktasında kesintisiz mesai yapıyor. Yol yapım çalışmalarında ekiplerce belirlenen program dâhilinde sıcak asfalt dökümü, sathi kaplama ve kilit parke taşı döşemesi çalışmasının yanı sıra kaldırım ve bordür ile yağmur suyu hattı ve ızgarası imalatı da gerçekleştiriyor.

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda son olarak Kadınlar Denizi Mahallesi 507’inci ve 509’uncu sokaklar, Ege Mahallesi 481’inci Sokak ile Değirmendere Mahallesi 3538’inci Cadde ve 3650’inci Sokak’ta bulunan yolları sıcak asfaltla kapladı. Ekipler ayrıca Değirmendere Mahallesi 3596’ıncı Cadde’de başlattığı kilit parke taşı döşeme çalışmasını tamamladı. Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmasının ardından kullanıma açılan yeni ve konforlu yollar Kuşadası’na çok yakıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.