Konuşkan fotoğraflar Aydın'da sergilendi

Konuşkan fotoğraflar Aydın'da sergilendi

İncirliova Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği işbirliğiyle yürüttüğü ‘Talkative Photos’ (Konuşkan Fotoğraflar) projesi kapsamında Aydın Nasuh Paşa Külliyesi’nde düzenlenen Takative Photos sergisi beğeni topladı.

Serginin açılış kurdelesini kesen ve kısa bir konuşma yapan Başkan Kale; “Uluslararası bir organizasyonu başarıyla tamamlayan İncirliova Anadolu Lisesi öğrencilerimizi kutlarım. Bu tarz projeler ilimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca proje sayesinde ülkeler arasında iyi niyet köprüsünün de kurulmasında büyük bir önem teşkil etmektedir. İncirliova Belediye Başkanlığı olarak imkanlarımız dahilinde ilimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından üzerimize düşen her türlü desteği her zaman vermeye hazırız” dedi.
SEMAZEN GÖSTERİSİ RENK KATTI
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, İncirliova Anadolu Lisesi Müdürü Tuncay Çıkrıkçıoğlu, okul öğretmenleri, İspanya, İtalya, Polonya ve Bulgaristan’dan gelen 26 yabancı öğrenci ve öğretmenin katıldığı sergide gerçekleşen semazen gösterisi beğeniyle izlendi.
KÖYLÜ PAZARINI ZİYARET ETTİLER
İspanya, İtalya, Polonya ve Bulgaristan’dan gelen yabancı uyruklu öğretmen ve öğrenciler İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Köylü Pazarı’nı ziyaret etti. Burada sergilenen yerel ürünlere hayranlıkla bakarak çeşitli hediyelik eşyalar alan misafirlere İncirliova Anadolu Lisesi öğrencilerinin evlerinde hazırladığı yemeklerin yanı sıra Başkan Kale tarafından gözleme ikramı yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.