KUMPASLARA KARŞI CHP GENEL MERKEZİ SESİNİ YÜKSELTİYOR

KUMPASLARA KARŞI CHP GENEL MERKEZİ SESİNİ YÜKSELTİYOR

Aydın gündemi geçtiğimiz günlerde, Cumhuriyet Halk Partisi Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in Sakarya Caddesinde ve Aydın Adliyesi çevresinde yapıldığını iddia ettiği vatandaş ziyaretleriyle sarsılmıştı.

Bugün ise; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un “masa başı operasyonlarla kumpas kuruyorlar, feto taktikleriyle siyasi cellatlık yapmaya çalışıyorlar” açıklaması gündeme adeta bomba gibi düştü.

Haber Merkezimizin yaptığı araştırmada ise; alınan duyumlar bu açıklamaların sebebini ortaya koyacak gibi. Edinilen kulis bilgilerine göre; bazı Belediye Başkanlarının ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu‘nun; örneğin katılmadığı bir toplantıya ilişkin olarak bir bilirkişi heyetinin toplantı kararlarında imzası bile olmamasına rağmen, katılmış gibi göstererek rapor tuttuğu bilirkişi heyetleri ya da bazı diğer kurumların çok ağır baskı altına alındığına yönelik bilgi ve belgeleri Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinin en üst yönetimine sundukları ve bu konuda bilgilendirdikleri iddia ediliyor.

Başkan Çerçioğlu‘nun ayrıca söz konusu skandal düzmece raporu hazırlayan bilirkişiler ve diğer kurumlar hakkında da şikayetçi olmaya hazırlandığı ve bu konuda basın açıklaması yapılacağı da konuşulanlar arasında.

İddialar doğruysa, CHP Genel Merkezinin hemen ilk anda verdiği bu yüksek tepkinin dozunun daha da artması ve baskı altına alınmaya çalışılan kurumlardaki yetkililerin baskılara boyun eğmemeye davet edilmesi yakın gibi. Bu konuda herhangi bir kurum ya da yetkiliden bir açıklama gelecek mi, ya da önümüzdeki günlerde yeni ne gelişmeler olacak?
Haber Merkezimiz an be an takip etmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.