Kurban Bayramı’nda sinema keyfi

Kurban Bayramı’nda sinema keyfi

Kurban Bayramı’nda sinema keyfi

Gerçek Gazetesi
Kuşadası Belediyesi 4 günlük Kurban Bayramı süresince ücretsiz olarak vatandaşlara sinema keyfi yaşatılacak.
Kurban Bayramı arifesi olan 19 Aralık günü başlayacak gösterimler 23 Aralık Pazar günü akşamı son bulacak. Sinema keyfinde filmler, Belediye Meclis Salonunda gösterime girecek.
Etkinlikte, beşi en çok izlenmiş ve vizyonda olan yerli filmler, beşi ödüllü yabancı filmler olmak üzere toplam 10 film gösterimi yapılacak. 10 film arife ve bayram günleri boyunca dönüşümlü olarak değişik gün ve değişik saatlerde gösterime girecek.Gösterime sunulacak fimler: Babam ve Oğlum, Dondurmam Gaymak, Son Osmanlı, Maskeli Beşler, Saklı Yüzler, Pan'ın Labirenti, Angel, Başkalarının Hayatı, Persepolis, Sil Baştan.
Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Kurban Bayramında vatandaşlarımızın bayramına biraz daha renk katmak için sinema keyfi düzenledik. Belediye Meclis Salonumuzda arife günü dahil olmak üzere bayram günlerinde beşi yerli beşi de yabancı olmak üzere 10 filmi gösterime sunacağız. Ücretsiz olan sinema keyfine tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum dedi.
Sinemaya gelmek isteyen vatandaşlar Belediye Düğün Salonuna giderek Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat ederek ücretsiz olarak biletlerini alabilecek. Bilet üzerindeki gün ve seansa göre Belediye Meclis salonuna gelerek film izleyebilecek.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.