KUŞADALI ÇOCUKLAR HAYALLERİNİ RENKLERLE ANLATTI

KUŞADALI ÇOCUKLAR HAYALLERİNİ RENKLERLE ANLATTI

(KEGEV) tarafından kurulan Sevil-Yaşar Altaş Kültür Merkezi (SEYAKMER), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında renkli görüntülere sahne olan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Kuşadası’ndan 10 okulun 84 eserle katıldığı ‘Çocuklar Renkler ile Anlatıyor’ isimli resim sergisinin açılışı SEYAKMER’de düzenlenen bir etkinlikle yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen programa ilgi yoğun oldu. Etkinliğe çok sayıda çocuk ve ailesiyle birlikte Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari, KEGEV Başkanı Şefik Sözer, KEGEV Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Aközlü, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman ve SEYAKMER binasının bağışçılarından Meltem Altaş Günaydın katıldı.

ÇOCUKLAR KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİ

Kent Orkestrası’nın çaldığı hareketli parçalarla renk kattığı etkinlikte ADÜ Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencilerinin müzik dinletisi beğeni topladı. Çocuklar ve ailelere Türk Bayrağı ile balonlar dağıtıldı. Maskotlar ve masal kahramanlarının yer aldığı etkinlikte Kuşadalı çocuklar keyifli vakit geçirdi. Programın sonunda sergiye katkı sunan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür sertifikası verildi. Ardından protokol üyeleri tarafından sergininin açılış kurdelesi kesildi.

Etkinlikte konuşan KEGEV Başkanı Şefik Sözer, “SEYAKMER’İ Kuşadalı çocuklar için hayata geçirdik. Bu güzel kütüphanenin kuruluşunda Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel ve ekibinin çok büyük bir desteği oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bağışçımız hayırsever Sevil Altaş’ın kızı Meltem Altaş Günaydın ve değerli ailelerine de çok teşekkür ederiz. Sizleri burada ağırlamak ve SEYAKMER’i Kuşadası Belediyesi ile birlikte yönetiyor olmak bizler için çok değerli” dedi.

“KUŞADASI’NDA HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN”

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ise, “Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’in hepinize çok selamları var. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi böyle güzel bir etkinlikte çocuklarımız ve değerli aileleriyle bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Kuşadası’nda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğu bizler için her şeyden daha önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.